• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    AMANES23: Nu, když si dotyčný všechny své náležitosti apod. smaže a skutečně se min. těch 14 dní nepřihlásí, potom už ho to nikdy nenajde, jeho jméno - nick, prostě zmizí! Ještě doporučuji takovou šikovnou věc, kdyby si dotyčný nebyl jistý, že ho bude lákat se přihlásit apod., doporučuji změnit si nejprve heslo na nějaký nezapamatovatelný patvar-žblept a poté deaktivovat účet dle již zmíněného postupu ;-)
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    VERUSHKA098:
    TAJEN: no ono i pres ten link vsechny veci zustanou na serveru, pry pro pripad ze by si to dotycny nekdy pozdeji rozmyslel..
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    TAJEN: Tak pokud mohu poradit.. :-) V rozvinovací kolonce Účet vpravo nahoře, dáš Nastavení účtu a jako poslední je tam uvedeno Deaktivovat účet. Nejdůležitější ale je, že jakmile tohle uděláš s úmyslem zrušení účtu, nesmíš se tam od té chvíle min. 14 dní přihlásit, protože pokud to porušíš, Tvůj účet se obnoví a postup budeš muset opakovat... Doporučuji pro jistotu ještě před tím, vymazat veškeré možné info o sobě, fotky, přátele, atp..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno nejak sem hledal jak profil na FB zrusit a nenasel sem to :(
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    VHODY:

    eyePhone :)
    KOC256
    KOC256 --- ---

    Ksichtoknížku (FB):

    241 hlasy od 241 respondentů

      VHODY
      VHODY --- ---
      chtělo by to ještě nanejtovat webku na čelo a nastřelit gpsku na temeno, ať si všichni navzájem vidí co kdo kdy kde a co dělá.....on line non stop
      SPIRITMONGER
      SPIRITMONGER --- ---
      Facebook je nejlepsi! :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam