• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak co simyslite otomhle ?

    Vyvrácení fám ohledně fotografií v reklamách
    Nedávno se objevily nepravdivé fámy o tom, že služba Facebook využívá vaše fotografie v reklamách. Nevěřte jim. Tyto fámy se týkaly aplikací třetích stran a nikoli reklam uveřejňovaných na Facebooku. Aplikace Reklamy na Facebooku občas použije vaši fotku profilu a jméno a dále nějakou společenskou akci (např. stanete-li se fanouškem nějaké stránky), kterou jste na Facebooku skutečně podnikli. Další informace naleznete zde – Centrum nápovědy.
    KEJNO
    KEJNO --- ---
    AUSSIE: to vis, stara laska nerezavi... to vi i facebook!
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    Nedávno se jeden můj kamarád na fb rozčiloval, že ho fb vybízí, aby se znovu zkontaktoval s holkou, s níž se čerstvě rozešel:o)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BRASILMAN: život má přirozený průběh, nebo má mít přirozený průběh? hele vztah ve 13ti letech je něco tak nějak jinýho než vztah ve 20ti (myslim, tim milostnej) ... tehdy nebyl internet, tak jsem si se slečnou psal, občas zavolal.. byli jsme od sebe přes 100km a nebyli jsme ve věku a situaci, kdy bysme mohli jezdit k sobě každej vejkend a pak to nějak prostě vyšumělo.. já jsem si na ní čas od času vzpoměl a jak jsem se lognul na fb tak byla jedna z prvních kterou jsem si tam dal vyhledávat.. našel jsem jí a když jsme se po 14ti letech viděli, tak jsme se oba shodli na tom, že se rádi vidíme... ona pro mě znamenala hodně, ale ten věk prostě nenahrával tomu aby jsme byli v kontaktu forever.. a fb nám pomohl se znovu zkontaktovat (a bůhví jak to bude až se třeba někdy jednou vrátim do cz a budem oba zrovna single ;-) ..) ... bez fb bych o tohle všechno přišel a to by byla škoda..
    BRASILMAN
    BRASILMAN --- ---
    KINGFISHER: Take jsem kdysi o tomto premyslel, dle meho skromneho nazoru ovsem ma zivot prirozeny prubeh...nektere lidi potkavas a nektere ztracis. Ti, kteri pro Tebe znamenaji vice, zustavaji. FB dle me umele udrzuje vztahy, ktere uz davno mely vyhoret....
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    HOMOLKA: hmmm ještě zhruba týden až dva počkej, protože FB má v oblibě některé věci samoobnovovat čímžto účet zůstane aktivni. Sem tam někdo s tím měl zkušenost před půl rokem, nevím jak teď.
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    fb ucet smazan:)ale byla to fuska, postupne dat vse na unlike a promazat co jde...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    repast
    VHODY
    VHODY --- ---
    KINGFISHER: no a proto tu máme např. Vánoce, které neslouží k ničemu jinému, než k odvedení (manipulování) lidí od původních a podle mě dobrejch hodnot ;)...........myslím, že není špatný upozorňovat v čemkoliv, že dochází k odklonu
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    chápu, že jste tady všichni proti, ale jedno nesporný plus facebook má: a to, že na něm najdete lidi, který jste kdysi dávno potkali a už jste si mysleli, že se s nima nikdy neuvidíte (což se stalo například mě.. a neni lepší pocit, než potkat lásku z dětství po 14ti letech ;-)) ) ... další nesporný plus v případě že člověk žije mimo čr je, že je v kontaktu se všema známejma a kamarádama. na co maily? stačí se lognout na fb, dvakrát kliknout a je to tam.. a vůbec, vidět co lidi dělaj, kde byli na vejletě apod. já třeba nebudu každýmu extra posílat maila s fotkama z mejch vejletů po irsku, a proto je tu ten facebook abych tam nahodil album a všichni si ho prohlídnou.. pak přijedu do čech, sejdu se s pár lidma v hospodě a všichni víme o čem je řeč když se bavim o tom kde jsem byl a tak..

    nevim, mě všechny tyhlety anti hnutí přijdou vtipný (myslim, tim např. tohle anifb hnutí, třeba antifa je potřeba atd.).. já třeba osobně úplně nesnášim hromadnou dopravu (ta česká ujde, ale irská je fakt něco otřesnýho)... nějak ale nemám pocit, že bych si měl někde shánět tričko s nápisem: fuck public transport (viděl jsem tričko na týpkoj s nápisem: no, im not on f%@*^ng facebook) ... koho to zajímá? já když jsem to viděl, tak jsem si akorát řekl: ježiš to je debil :-) ...kdysi tady byl na nyxu antipivní klub.. samozřejmě dlouho nevydržel, protože tam naběhli pivaři (včetně mě) stylem: vole, komu to cpeš? .... je tu např. klub pro lidi co nemaj rádi vánoce.. tak si tam postěžuju, napíšu si svoje, ale že bych jako měl nějak zbrojit a v prosinci každýmu na potkání vykládat, ať ty vánoce zrušej a že jsou trapný to ne :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KRMELEC: "mám auto a telefon, na co budu komunikovat přes tohle??" tak to je dost dětinskej názor :-) ... ve stánku jsou noviny, tak proč se připojovat na internet? ;-))))
    SKYLAR
    SKYLAR --- ---
    XCHAOS: ktery jsou podle ohlasu naprosto tragicky (RoR, spousta der) a hlavne vubec neobsahujou ty opravdu dulezity casti :|
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Pirátské Noviny - Necetralizovaná sociální síť Diaspora uvolnila zdrojové kódy
    http://www.piratskenoviny.cz/?c_id=32537
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Pokud k tomu mohu něco podotknout... Facebook jsem si založila na sklonku roku 2009, abych našla jednu francouzskou a jenu španělskou rodinu. Vyrážela jsem zrovna na dovolenou kolem nich a po osmi letech jsem je navštívila, k čemuž mi dopomohl Facebook. Hm a teď co s tím účtem. je téměř nezrušitelný a stále tam nabíhají nějaké žádosti a demence. Přece si nebudu dávat za přítele souseda a jeho souseda a lidi které mám v telefonu?? Zkrátka jsem tam povolila zahraniční známé a pár a snažila jsem se tam nedávat čechy. Kurva mám auto a telefon, na co budu komunikovat přes tohle??

    Je sice hezké, že tam mohu najít kohokoli... Naštěstí jsem nebyla tak retardovaná, abych kdekoli uvedla své pravé jméno. (Hm v mém případě by to nevadilo, páč mých jmenovkyň "křestní+příjmení" je tam ještě 56). Ne ani fotku jsem si do profilu nedávala. Když to ale vidím... Je to stejné jako s drogama, penězma a se vším... Nejsou špatné ty vynálezy, špatní mohou být pouze lidé. Zkrátka rozdíl mezi užíváním a zneužíváním tahle generace moc nechápe.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Tohle je ovšem stanovisko:

    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Vidím to asi takhle. Přesnější reference na FB jsem zatím neviděla...
    PS: kdo neumí anglicky, ráda mu to na vyžádání přeložím...


    PAOLO
    PAOLO --- ---
    BOSSAK: stává se mi to samí....
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Facebook považuje Bugmenot za sprosté slovo.
    Služba Bugmenot není příliš známá, ale je velice užitečná. Shromažďuje totiž veřejné loginy na stránky, které požadují registraci. Představte si, že si potřebujete jenom přečíst jeden příspěvek na nějakém fóru... A zjistíte, že se musíte registrovat. Bugmenot tohle řeší - máte-li Firefox, stačí jediný klik a jste přihlášeni. Žádná registrace, žádné potvrzovací maily, žádné CAPTCHA, žádný spam... A především, žádné sdílení osobních údajů (nebo spíš vymýšlení falešných).

    Každopádně, FB se to asi nelíbí - nejen, že všechny účty, které uživatel zpřístupnil na Bugmenot, okamžitě blokuje - pokud se pokusíte na FB zmínit o Bugmenot, dostanete upozornění, že používáte "nevhodné výrazy". Až na nátlak uživatelů Facebook výraz "bugmenot" povolil.

    http://tech.slashdot.org/article.pl?sid=08/09/05/1741207
    http://www.techdirt.com/articles/20080905/1441532182.shtml
    BOSSAK
    BOSSAK --- ---
    KEJNO: na icq si mě furt přidávají nějácí rusáci ... prý když to přijmeš dostane se ti to do komplu... Přijde mi to tak 4x dotýdne
    KEJNO
    KEJNO --- ---
    Koukal jsem, ze na FB se rozjela nova aplikace "Najdi sve pratele pomoci ICQ". Takze opet adare UIN a heslo.... kam to asi bude spet? Zacnou si vas pridavat na ICQ do seznamu cizi osoby/boti?

    Opet to nejak smrdi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam