LETUSK: mám na to svoji teorii - ano FB ti cpe reklamy, hrozí ti tam viry, pořád ti posílá nějaké žádosti - ale jde o to umět s tim zacházet.... na FB si můžeš nastavit kdo uvidí tvé příspěvky a kdo ne, máš tam jen své přátele... a když nejsi blbej/blbá, tak své osobní údaje si uchráníš nebo je tam nepíšeš.... nyx je fajn v ohledech toho, že když něco potřebuješ tak ti ostatní poradí, zároveň mě štve, že můžeš vyhledat si všechny příspěvky, které kdo napsal, vidíš kde kdo v jaké diskuzi je, a je tu prd soukromí (míň než na FB - možná když člověk má premiovou verzi, tak to tak není - nevim... ale proč si připlácet za soukromí?). navíc mi přijde, že jak je tu tzv. "elita" lidí, tak se občas setkávám s vyvyšováním se nad druhé a to se mi vůbec nelíbí... možná jsem husťačka, ale mám svůj názor... to není hanění nyxu a vyzvyhání FB, každá síť má svá pro i proti... jen člověk s tim musí umět zacházet... ale to, že vidim, že teďka jsi v klubu přátel...., mě štve, protože dokonale dokážu podle těhlech klubů sestavit osobnost člověka, jeho zájmy atd. bez toho abych ho dřív znala... (a štve mě, že za svůj názor tady dostanu milion mínusek :)) to je celé.... (a ne, opravdu nechci z nyxu odejít...)