ANIKEVESTIFEX:
CYBERWOLF: Docela by mě zajímalo jak toto doopravdy funguje... jak vytipovávají lidi na fb nebo jestli musí někdo něco udělat v reálném životě a pak si ho hledají na fb?
S kámošem jsem si NASCHVÁL psali o nějakých vymyšlených nelegálnostech, jakože nějaký prodej látek, předání tam a tam apod. - nic nereálného co by nemohlo proběhnout, do toho o nějakých protestech, že by to chtělo pár zápalných láhví a útoků na vládu apod. - šlo nám o to jestli u nás fízlové opravdu zaklepou, jednalo se o komuikaci "na chatu", veřejně sme pak napsali že vyzýváme lidi k nepokojům, použití zápalných láhví a násilí proti politikům....
Je to cca 3 měsíce, na žádném výslechu jsem nebyl, nikdo u mě neklepal a ani nemam pocit, že by mě někdo sledoval, to jestli mi někdo sleduje pc, je možné, ale jestli se s tím někdo zatěžuje, tak prosím, přijde mi to poměrně úsměvné, bych se jim vysmál, ikdyž jsem si vědom toho, že bych za tu výzvu k napadení, co byla napsána veřejně, bych mohl být nejspíš popotahován...
Samozřejmě tam nejsem pod svým jménem a nikdy jsem tam nenapsal nic soukromého, ale to by PČR vadit nemělo, ne? :)