• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUDLERWARS IN BEATS
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tak tomuhle projektu fandim :))
    OTZ
    OTZ --- ---
    hlavně promyslet pravidla
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    OK, tak to rozjedem no :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MUDLER: více hudby, méně capslocku :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    SHARINGAN:
    VĚTŠÍ ROZMĚR KATEGORII BUDE NA 100%
    ANKETY ROZHODNOU!bude to oříšek...:)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    tak stačila necela hodinka a trochu toho zamyšlení na to aby jsem dospel nazoru že 14 dni je uplna blbost...vaše hlasy pomohly moc při rozhodovaní:)každopadne thx!!!!!
    TAKŽE UDĚLAME POŘADNY PROMO,ZAPOJIME SPOUSTY LIDÍ A TAHLE VÁLKA BUDE SAKRA MASAKR!!!!!!!!!!!!!!!!!3 MĚSÍCE A JEDEN TRACK KTEREJ ZVÍTĚZÍ!tracky budou o to propracovanější,dokonalejší!battle bude těžší a napínavější!co vy na to????
    ANKETA NA NASTĚNCE!!!
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    já osobně bych radši uvítal větší rozměr kategorií ve kterejch budou contesty probíhat... jednak mě remix acappelly vůbec nevzrušuje a obecně bych se možná neupoutával jen na remixování, ale mohlo by bejt pro každej měsíc ( nebo 14 dní, podle toho jak dopadne anketa ) nějaký téma... např. horrorovej track, válečnej track atp.
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    anketa na nástěnce!!!hlasujte pls,pomužete při rozhodnuti!dixx
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    BEAT BATTLE R.I.P!!!minuta ticha.........................bohužel je to tak...:)tak lidi pište!!!kazda rada dobra,nekdo by naprikad mohl hodit nejakej koment jak to fungovalo na starym BB,,,jestli bylo neco divny,co bych udelal jinak a hlavne co bylo dobry na starym BB!!!!!!!!!!!! tak pište pište pište!!!zhruba do 3dnu rozjedem prvni bitvu ve WARS IN BEATS a zacatky bych videl na remixy accapel ktery vyberety vy pomoci ankety...ok???komenty vítany:)dixxx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam