• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXnyx :: API
    Nove API:
    Postup ziskani tokenu

Postupně vznikající popis API ve Swaggeru (už by tam měl být nějaký základ):
    https://app.swaggerhub.com/apis/nyx.cz/nyx.cz/0.0.1 
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: ja nic
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    NYX: zmenil jsi neco? - vypada to ze mi to funguje...(je mozny ze po tom co jsem vymazal rucni nastaveni css tak mi to jeste neco jelo z cache - je fakt ze behem obeda jsem ted restartoval telefon)
    kazdopadne dobry :)
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: tak dej screenshot, co to udela kdyz se pres tu stranku mobilni pokusis zalogovat
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    NYX: pokud vypnu podmineny css na zaklade user_agenta tak mi to nejde :-(
    NYX
    NYX --- ---
    pokud ti to jede, ma to vypadat nejak takhle: http://i.nyx.cz/files/00/00/04/69/469207_6128cea00b9b4eec363b.png
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: tenhle skin NENI ta mobilni verze o ktere je tu rec :) tu ta nova verze ma na podporovanych telefonech nahrazovat.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    NYX: prave ti to pisu.... ted jsem nastavil ze pokud je user agent BlackBerry tak pouzij http://nyx.nyx.cz/iphone/ a dosahuju velice dobryho vysledku (formatovani ok, prehlednost dobra)....-poslu screen....
    mohl by jsi prosim zkusit pridat redirect i pokud je string BlackBerry?
    NYX
    NYX --- ---
    i kdyz ted koukam, ze ta tvoje BB by to teoreticky zvladat mela...dotykova je, webkit to ma...divne :)
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: ne, spis to blackberry nejak vubec nedava a mas smulu :) BB stejne nemaji touchscreen, ne? tj. by to bylo prakticky neovladatelne...nejsou tam vlastne vubec odkazy, jen divy/li s nastavenyma onclick eventama apod...
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    DRAGON: blackberry.... je treba neco udelat v nastaveni - napr nastavit ze pokud je user_agent Blackberry tak loadovat nejaky specificky css nebo neco takovyho?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (ted sem to zkousel a vypada to skvele)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARECEK: iPhone?
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    DRAGON: jiste... problem je v tom ze mi to asi nenahodi zadny css tak ze ta stranka je proste neformatovana....
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    DRAGON: no a to je proc se ptam - protoze kdyz tam lezu pres ten link tak mam tak moc mobilni a odlehcenou verzi, ze nevidim barvy, pozadi, formatovani a spoustu dalsiho
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARECEK: to teda jo, mas to v zahlavi
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    ted budu asi vypadat jako uplnej vul ale jak se dostanu do mobilni verze???
    NYX
    NYX --- ---
    SP1T: na logovaci obrazovce je checkbox, ktery te hodi do te normalni
    SP1T
    SP1T --- ---
    me experimentalni verze naskocila automaticky. jde se nak vratit ke starymu skinu? (ne ze by se mi zamer nelibil, ale pockame az to bude hotovy ;)
    DUKED
    DUKED --- ---
    parada. v ikonkach jsem se zorientoval rychle a ta rychlost je super
    MALER
    MALER --- ---
    Tyjo, super, NYX pochvala pred nastoupenou jednotkou. Ja mel chvili problem s tim najit v ikonkach co hledam, ale to je mozna dany tim ze pravidelne tapu i tady na NYXu, co ktery z 18 menu vlastne dela :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam