• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXnyx :: API
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Je v mobilni verzi nejak rozlisena read/unread posta?
    NYX
    NYX --- ---
    DEIKSAC: jak rika kaplik, je tam druha rozbalovaci lista, kde budou mene casto pouzivane veci - ted je tam Zpet a Logout
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    DEIKSAC: zmacknes to plusko vpravo a pak se ti objevi ikonka klicku pro logout
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    na nokii c6 to docela ujde, ale chybi mi taprikald tlacitko pro logout :-) nebo jsem slepej?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    na samsung galaxy tab je mobilni verze idealni :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    NYX: Ano, mám Operu pro Android.
    Nicméně, teď jsem to testovala a v Opeře Mobile se www.nyx.cz redirectuje na mobile verzi a zobrazí to obří inputy, jak jsem psala, po refreshi to zůstává stejné.
    V Opeře Mini se zobrazí tatéž mobile verze, ale ne tak obří a celkem OK, po refreshi se zobrazí normální nyxí úvodní stránka s errorem.
    V defaultním Androidím prohlížeči se taky zobrazí obří mobile verze jako v Opeře Mobile, a po refreshi normální nyxí stránka s errorem.

    Problém který je ve všech těch prohlížečích identický je ovšem ten, že se nedokážu přilogovat, prý špatné heslo (totéž heslo v prohlížeči na desktopu funguje) takže se stránka pouze refreshne s výsledky popsanými výše.
    NYX
    NYX --- ---
    // mysleno pri zadani nyx.cz. pokud jdes na na tu mobilni verzi primo, dostanes se tam samozrejme z jakehokoliv prohlizece.
    NYX
    NYX --- ---
    TROFOZOIT: ? ono to detekuje jen iphone/android a jinym prohlizecum to tuhle verzi ani nenabizi, ne?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    NYX: To je hezký. Nicméně ono by třeba stačilo, kdyby se ta stránka chovala normálně, jako ne-mobile verzi, nemusí se dělat nějaký extra vychytávky.
    NYX
    NYX --- ---
    TROFOZOIT: s operou nejak moc nepocitam, to bych ani nezkousel.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Já jsem si nainstalovala Operu Mobile 10 a nefunguje to vůbec.
    Na úvod se mi objeví obří input boxy přes celou šířku displaye (které se po kliknutí prstem ještě zvětší, takže dosahují gigantických velikostí) a když vyplním jméno a heslo, tak se stránka jen reloaduje a nepřihlásí se, jako by bylo špatné heslo. (heslo je správně, zkoušela jsem ho). Zkoušela jsem to se zapnutým i vypnutým Turbem.
    Co dělám špatně?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Tak jsem nainstaloval na mobil Operu 10 Mobile a tam to funguje skvele az na jednu vec - a to je sirka stranky. Podle ceho se to nastavuje? Text zabira sirku displeje a podle nej se zalamuje, ale menu atd. je roztahly, stejne tak vsechny inputy maj dvojnasobnou sirku.

    A nezkracujou se nazvyklubu, prozmenu. (v opere mini se zkracovaly az moc)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    E2E4: full verze se mi opravila s novou romkou.... takze bug
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja mam problem s mobilni verzi na windows mobile zas, pri rozliseni na vysku i na sirku (800x480) stranka "preteka" pres okraj - neresizuje se na rozliseni displeje.. Ale me docela vyhovuje pouzivat velkou verzi
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ZVIRATKO: já teda s normální verzí problém nemám, ale extrémně velký textový inputy resp. stránky na kterejch jsou ty inputy jsou fakt šílenost.. Naproti tomu běžný texty jsou trochu malý, sice se to dá v pohodě zvětšit ale přimlouval bych se o trošku zvětšení.. a ikony jsou neprakticky malý.

    totéž nemožnost použít back - to je na Androidu jedna z nejlepších věcí, prostě je tam "univerzální back tlačítko"..

    a malá drobnost, v místě, kde je takové to "load more" je na Androidu zvětšovací ikona, takže je na to kliknout trochu ekvilibristika..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NYX: nabizim posezeni nad mobilni verzi s androidem v ruce, nyx je bohuzel v browseru z 2.2 dost nepouzitelnej (neco se tak pred 14 dny zmenilo a blbne i velka verze). Skin pro velkou verzi pouzitelnej neni nebo jsem ho nenasel. A ted tohle pisu z mobilni verze a je to naprosty peklo. Nesmyslne velky fonty, ikonky zvetseny a rozmazany (obcas, dynamicky se to meni (v praxi vizualni chaos)). A to, ze nefunguje tlacitko back protoze se vsechno laduje javascriptem je imhol neodpustitelny. Prece jde upravit location... :/
    ABE
    ABE --- ---
    jQuery Mobile: Demos and Documentation
    http://jquerymobile.com/demos/1.0a1/
    CARNERO_CC
    CARNERO_CC --- ---
    VECTOR: Omlouvam se, mas pravdu. Vypadla mi synchronizace casu a ja si toho nevsiml.
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: symbian stejne jako android nemam, tak nemuzu slouzit. nazvy klubu se orezavat maji, nemelo by se to roztahovat na vic radku. ale asi by se tam toho melo vejit vic nez dve slova.
    NYX
    NYX --- ---
    CARNERO_CC: mas na telefonu spravne nastaveny cas? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam