• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    KAREN
    KAREN --- ---
    CHEESS: jj ten urinal je taky brusinkovej
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    taky nevim, jestli to nebylo spis placebo, ale co sem mela skoro rok klid, tak sem jedla brusinky v bombonovy forme, proste vitaminy... a mela sem klid. paksem je dojedla a asi za mesic prask.)

asi si je pudu zas koupit ;D
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja se loni od podzima skoro do jara cpala urinalem, nevim, jestli je to placebo, ale relativne to pomahalo
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    jinak teda asi znate, ale ja bych nikam nevyjela bez gyrabloku... to je muj zachrance v tezkych chvilich.)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    jeehe, zrovna vcera sem se kroutila na zachode, mrknu do novych diskusi a ono todle .))

taky sem mela rok klid, pak najednou o prazdninach prask, antibiotika, mesic pohoda a vcera zas...
    nekdy se to stihne prepit, ale obcas ani to nepomuze..

hele to je divny, ze ti na zadnejch vysetrenich nic nezjistili
    asi si zkus zajit za jinym doktorem, protoze dva mesice tydle problemy, to bych se sla asi obesit
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    když je to časté nucení bez infekce bez pálení a bolestí - řešila jsi s doktorkou jestli by to nemohl být třeba problém hyperaktivity močového měchýře - to se léčí hlavně cvičením s psychikou to taky dost souvisí.
    Btw: máte někdo tip na dobrého doktora/doktorku pro tenhle obor - já nějak nemám štěstí. Jinak já se teda zatím naštěstí úspěšně samoléčím urologickym čajem s jedlou sodou, jak už tu někdo psal. Doktor do mě ládoval antibiotika, která sice pomohla a pak akorát přivodila jiné potíže spojené s jejich užíváním- známe je všechny - že?
    KAREN
    KAREN --- ---
    SSAMIAD: ja taky mela v jednom narocnym obdobi problemy se zaludkem, opadl stres, vyresily se problemy a zmizelo to raz naraz) ja zas driv mivala dychaci potize, ty sem +/- poresila homeopatikama a prestehovalo se to do mocovejch cest, zda se mi. je to jako kdyby se to presunulo a ten slabej clanek vznikl jinde, imunitne to prave tohle u me odskace jako prvni
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SSAMIAD: a co nejaky psycholog?
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    KAREN: tu psychiku ted potřebuju nejvíc, je ale divny, že mi odešly uplně problemy s žaludkem, který sem měla třeba ze stresu z maturity, na střední obedně, prostě tak před deseti lety a ted tak před pěti lety mi to vystřídal močák
    KAREN
    KAREN --- ---
    SSAMIAD: jo, homeopatii bych se bejt tebou drzela, mohlo by ti to s tim pomoct) plus poresit psychiku;)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SSAMIAD: zanet mocaku muze byt ze stresu?
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MIDORI: jojo, ja už bych byla schopna udělat cokoli kuli tomu, ale spíš to budeš mít negativní...ja mam ty záněty taky pořád a vše mam ok, vždycky..dost často to mam po sexu, když sem třeba s přítelem ne moc v pohodě, ale přesto spolu spíme..jsem dost řešivej a přemejšlivej typ a trpim vlastně jen těmahle nervakovejma nemocma
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    KAREN: podle sona mam ledviny ok, ja dost trpim na stresovy choroby, žaludek, krev ve stolici, močáky...jsem dost nervák bohužel..jenže ted mě štve že jsem byla relativně ok a najednou mě chytlo tohle, tudíž jsem opět na nervy, tak nevim, jak s tim..chodim už i k homeopatovi, tak snad mi pomuže
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SSAMIAD: jeeeeeej, to jsi me nepotesila teda.. fakt to trva tak kratce?
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MIDORI: jo vyšetření trubice je hnus- cystoskopie, ale druhej den nevíš ani, žes tam byla..je to takova antena do močáku- bez umrtvení, napustěji ti močák vodou a zkoumaj, trva to ani ne minutu, pak se ale neděs, že se ti bude cely den spšatně čurat- jaměla dost bolesti i s krví potom, ale druhy den ok
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Aaaa, koukam, ze do tohodle klubu taky patrim... mam zanet mocaku tak 4x az 5x rocne, doktorka me uz posila na urologii na vysetreni mocovy trubice, cehoz se teda dst desim :(
    KAREN
    KAREN --- ---
    SSAMIAD: jestli vkuse tak dlouho, tak je to podle me dost nahackovany na psychiku... pokud jsi prosla vsema vysetreni a vsechno je negativni - ledviny mas v poradku?
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    na mě to padlo o dovoleny, jelikož sem totálně vypnula po šílenejch stresech před par měsíci a do toho změna antikoncepce...uvidim, už to mam dva měsíce vkuse, dost jsem z tohohle právě na nervy, takže se toho asi jen tak nezbavim
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja mam tenhle problem taky pomerne casto.// a kdyz se to rozjede, obvykle neni jiny reseni nez chemoterapeutika... posledne, pred par tydnama, kdyz me to atakovalo, sem zkusila pit caj z tymianu a nevim, jestli to bylo tim nebo mym modlenim plus uro-cajem plus vetsim prisunem tekutin, ale poprvy sem to zazehnala bez prasku, odeznelo to stejne nahle, jako to prislo... ale tusim, ze sem to mela hodne ze stresu, tak zrejme stacilo se lehce uvolnit a trochu se tomu telu venovat)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BONIE: btw. ty urologicky caje se udajne nemaj pit jako kura castejs nez parkrat za rok (je to napsany na krabicce), asi to neni pro ledviny ci jakej organ dlouhodobe moc dobry;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam