• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    jinak co se týče tematu, ja už jsem před 3 roky zánět neměla a odešly mi tyto problémy vlastně ihned po vyřešení soukromé složité situace...u mě to bylo opravdu hodně psychické, přemáhání své ženskosti k něčemu, co jsem v nitru nechtěla atd...taky mi dost pomohl homeopat, vše odešlo téměř ze dne na den a 3 roky už žádny problem..
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    DR_NIKITA: no uplne stejne jsem na tom! Mam z toho nervy ze vsech stran - nikam nechci jit, nechci sex, zakazuji si sladke, porad hlidat pitny rezim, deprese.. Muj imunitni system je v pytli kvuli neustalemu brani antibiotik.. No a taky porad nevim, ze co s tim.
    Beru urovaxon uz druhou tri-mesicni kuru. Je to na vybudovani obranyschopnosti imunitniho systemu proti E.coli. Pry to hodne lidem pomuze uplne se toho zbavit, ale mne ani tohle uplne nepomohlo, i kdyz mi prijde, ze je to lepsi - mirnejsi prubeh a byl asi 5 mesicu klid.

Jinak z me zkusenosti nasadit hlavne ihned hodne vitaminu C (1000mg), uro caje a brusinky s d-mannosa (ta je klicova, normalni brusinky mne konkretne houby delaji). Hygiena po sexu a zdravy zivotni styl (bez alkoholu a tak).
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MIDORI: a můžu se zeptat jaký nebo kde jsi k nim přišla. V tomhle směru se zatím moc neorientuju, tak jen kam mám zajít nebo tak.))
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Ja jsem to sem uz psala myslim vickrat. Jediny, co mi 100% pomohlo po nekolikaletym martiriu se zanetama, byly homeopatika. Zacala jsem je brat loni v cervnu, uzivala jsem je asi 2 mesice a od ty doby mam klid. Diky bohu za to.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Wow. Tak to docela koukám, kolik slečen má problémy jako já. Se zánětama bojuju už přes 4 roky, vždycky je klidnější období, třeba 4 měsíce kdy mi vůbec nic není, ale po většinu času je to boj. Stačí mi chvilka, kdy je chladněji nebo pár panáků tvrdého a druhý den už mám jistý peklo. A po sexu, to ani nemluvím. Jsem z toho už vážně zoufalá. Nemá někdo radu nebo zkušenost jak s tím bojovat.? Vážně už mám chuť si usrvat hlavu, když mě to chytá 2x do měsíce. :/
    LIESKOVEC
    LIESKOVEC --- ---
    MASOO: takze hrana padla, jedu pro antibiotika :(
    LIESKOVEC
    LIESKOVEC --- ---
    MASOO: ja se posledni tyden citim porad nejak na hrane a to se uz davkuji vse moznou prevenci. Je to na houby.
    MASOO
    MASOO --- ---
    takze zase:(
    MASOO
    MASOO --- ---
    cesky poeticky nazev je mistrovske odvedeni rudeho, ten cinsky se nebudu snazit prepisovat;) tohle by melo stacit
    LIESKOVEC
    LIESKOVEC --- ---
    Aha, díky! Zkusím to příště... I když snad příště nebude :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    ale ma to cisla a tohle je 014, ale oni by to umeli i kdyz reknes, na co to potrebujes
    MASOO
    MASOO --- ---
    tak to ti budu muset opsat z te lahvicky, je to totiz cinsky
    LIESKOVEC
    LIESKOVEC --- ---
    Ok :) a prozradíš název?
    MASOO
    MASOO --- ---
    LIESKOVEC: jsou to kulicky, jako tabletky, jsou volne prodejne
    LIESKOVEC
    LIESKOVEC --- ---
    Ty byliny ti musí naordinovat individuálně nebo prostě vemeš "čaj proti zánětu moc.mech."?
    MASOO
    MASOO --- ---
    ja jsem byla na Narodni 11, kde je i skola TCM
    LIESKOVEC
    LIESKOVEC --- ---
    Můžu vědět jakých konkrétně těch bylinek a že kde to jde sehnat? Trápí mě tahle věc už docela dlouho a zatím se mi nedaří to zahnat jinak než atb :( Dík
    MASOO
    MASOO --- ---
    uspesne jsem to prekonala za pomoci cinskych bylinek
    ale za to to vystridalo klasicke nachlazeni zbytku me:/
    MASOO
    MASOO --- ---
    JELLY: rikam, ze prochladnuti to muze umocnit nebo rozjet;)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ja to treba nikdy z prochladnuti nemam, jenom a pouze z prvniho sexu s novym partnerem,. pak kdyz uz spolu spime dal, tak je to uplne v pohode, takze jde asi jen o to, aby si na sebe nase mikroorganismy zvykly nebo nevim.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam