• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

    reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

    aktuální soutěžící


    rozbalit záhlaví
    JUDE
    JUDE --- ---
    Tak sérka s Hruškovou je výživná
    VANEK
    VANEK --- ---
    Neznal jsem ji (a "hvězda" je samozřejmě přehnané), ale…
    Zuzana Drnek z Prostřena spáchala sebevraždu - Super.cz
    https://www.super.cz/...sebevrazdu-milovali-jsme-se-a-planovali-budoucnost-rika-zdrceny-partner.html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Se*u na to, končím! vybouchne před štábem Prostřena soutěžící a uteče z kuchyně - Super.cz
    https://www.super.cz/...a-to-koncim-vybouchne-pred-stabem-prostrena-soutezici-a-utece-z-kuchyne.html
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    dneska vyzivny :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Prostřeno! začíná novou sezonu. Soutěžit budou Pohlreich, Sapík i Frič - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...pecial-pohlreich-fric-sapik-tv-prima-televize.A200828_105207_hobby-domov_bma
    DIVER
    DIVER --- ---
    TOMMY69: "zapomněl dát do polévky zeleninu" je docela vypovídající :)

    bujón byl :)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Ja se snad po dlouhy dobe podivam. :D

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2662182760486142&id=346853832019058

    Už dlouho jsem neviděl svoje guilty pleasure. Pokud i vy chcete vidět ultraburany, sledujte tento týden Prostřeno. Nechci se dotknout nikoho z Ostravska, ale Prostřeno z Moravskoslezského kraje vždycky „stojí za to“. Vždycky dělají gnoči, šisake či kajbátu nebo něco podobného, a vše dokresluje jejich odsekávané nářečí s důrazem na poslední slabice, které zní, jako když někdo padá ze schodů. ❤️

    Včera jedna ze soutěžících vařila „guláš po burgundsku“. Myslí si, že Burgundsko by mohl být nějaký stát, ale vůbec netuší, kde by mohl ležet. Další hned řekl, že to asi bude německý recept. Další soutěžící hned poznal, že Burgundsko je maďarský region.

    Smažení slaniny či čehokoli jiného ve studeném oleji je taková klasika. Na zeleninový základ, na kterém se měl restovat rajčatový protlak, a který se měl zaprášit paprikou, namísto toho hned nalila vodu. Do té hodila papriku, protlak, a trs tymiánu, který by stačil asi na kotel podobného jídla. Také jsme se dozvěděli, že tam dala mladé víno, protože starším vínem by se recept úplné zkazil. Jeden z hostů byl znechucen z toho, že nepoužila burgundské víno, které prý nemohla sehnat.

    Dnešní vulgus, který vypadá jako typický fanoušek Ortelu a Okamury sice netuší, kdo by mohl „taktikovat“, a ostatní byli v šoku, že do zapečených brambor přidal smetanu, protože je to divné (ale zkusit se má všechno), ale přesto získal 32 bodů. Očividně jsou všichni na stejné vlně.
    DIVER
    DIVER --- ---
    oprava: "nikdy tě nikdo nemůže donutit ke kritice, že v gazpachu..."

    pokud jsi zlomyslnej hajzl režisér, znáš Červenýho trpaslíka a víš, že máš před sebou debily, který poprvý ochutnali gazpacho, tak nakonec z někoho z nich Rimmera uděláš :))
    DIVER
    DIVER --- ---
    já mám kámošku, co v Prostřenu byla a vyprávěla mi to. navíc profesně znám natáčení - to pobíráš běžnej rozhovor úplně jinak a soustředíš se stylem: "jo, tady odpovídal celou větou - tady to jde střihnout - tohle zopakujeme". (ostatně, co bych tě učil, kolego:)

    ale když se vrátím na začátek, tak z nich páčej odpovědi stylem:

    - no a co ti vadilo na tý polívce?
    - nic, byla dobrá.
    - ale kdybys jí měla něco vytknout, co by to bylo?
    - no tak maximálně, že /střih/ ta polívka byla málo slaná /střih/

    a máš hned drama a ten kokotskej pár Vyder, resp. jejich dramaturg, k tomu dohodí dvě věty o taktice.

    ale nikdy tě nikdo nemůže donutit ke kritice, že v gazpachu byla syrová zelenina. nebo paradoxně k pochvale, že byla tepelně opracovaná. výživnej díl :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: "Chyběl tam šafrán, který tam má být v každé paeli … a proto dávám 6 bodů." (Důchodce; machírek dal 4.)
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: He keeps on giving: "Zeptal bych se tě, zahušťoval jsi to něčím, nějakou smetanou? — Možná kdyby to udělal jako koktejl, tak bych to pochopil víc, s nějakým brčkem, ale já jsem opravdu čekal hustější polívku, zalitou smetanou, takovou jakou (umíme???) v Itálii, která se dělá z rajčat a protlaku." 29:42
    Následuje důchodce "já sice gazpacho neznám, ale (…) já bych koupil rajčatový protlak a zředil to s vodou." (!!!)
    VANEK
    VANEK --- ---
    DIVER: Krása (od 28:39, ještě s "protože vypadala naprosto jinak, než jsem čekal"; ale ty reklamy jsou na zabití).
    Prostřeno! XX (71) | Prima
    https://prima.iprima.cz/prostreno/prostreno-xx-71
    On ten Vojta jako Rimmer i vypadá, a průběžně se projevuje.
    BONUS 16:20: "Na polévce gazpacho si pochutnám, protože i když nemám ráda rajčata syrové, tak tepelně zpracované mi opravdu nevadí a normálně je běžně jím."
    DIVER
    DIVER --- ---
    geniální! právě teď nefalšovanej Rimmer v Prostřenu: "polévka gazpacho pro mě byla zklamáním. byly v ní bublinky a dostali jsme k ní SYROVOU zeleninu" :))
    MDFK
    MDFK --- ---
    Tento tyden vzpoura divaku
    DISKUSE: Milan Polák – Prostřeno | Prima
    https://prima.iprima.cz/prostreno/milan-polak/diskuse
    VANEK
    VANEK --- ---
    Od kamaráda z FB epic poloreportáž (příspěvky jiných značím pomlčku):

    V Prostřeno! je zpěvák známé kapely – Prostřeno! | Prima
    https://prima.iprima.cz/prostreno/v-prostreno-je-zpevak-zname-kapely
    to nejhorší z brna ve 40 minutách

    – je ještě nějaká soutěž, kterou tenhle jouda nevymet?

    já vím jen, že byli v nějkém tom talentu, jako že fakt za tu kapelu. tohle video na mě vybaflo náhodou, nejspíš algoritmus, že sem včera říkal kolegovi, že bych se jel podívat k nim na jižní moravu na jejich vánoční tradice, tak mi to teď fejsíček selí jak pálavu pozdní sběr rakušákům

    No dal sem tomu pár minut, zejména protože to podle prvních záběrů a vět protagonistů vypadalo trochu mimo standard, který je nastaven tak, že tam soutěžící po sobě sprostě řvou, chčijou si do jídel a celkově se chovaj jak teens na privátě. V prvních chvílích se dozvíme, že Jižní Moravca je furt ten bujný kraj plný srdečných lidí, kteří netaktizují a do soutěže se hlásí protože chtějí něco zažít. Kdybych na to koukal, tak to po serii s Macurou a Bejrem rád uvítám. Náhle se ale dozvídáme detaily ze životů protagonistů pořadu - jedna soutěžící je maminka Sabina na mateřské, rozhodně ne dovolené, s přítelem v teplákách, nezlobte se, ale tepláky, to je moc i na brno, kterej po večerech bodybuilderuje, jenže mamka na mateřský do všeho sype půl kila shugaru, takže mu bicák neroste tak nějak souměrně a je spíš takovej kulatej než hranatej. Sabina se ráda věnuje dětem a uklízí. To vypadá jako dobrá partie na život, ale co se to zjevuje v obraze dál?! Sabina sedí u počítače a mastí Counter Strike. Začíná mě docházet kolik mi je let, a že sou to vlastně moji vrstevníci. Sabina úvod končí tím že nemá ráda mořské plody, což je typické pro čechy, kteří měli z mořskejch plodů jen třeboňskýho baheního kapříka. Horset ztloustnul jak vepř a bydlí v nějaký továrně, která vypadá jak z filmu Romper stomper. Mastnej v xichtě je furt stejně v pozadí rozmlácený amáty zdobený kravskou lebkou a vomlácený stěny. Povolaní: Zpěvák, barbar a kouří vodnici. Barmanka Petra - tady cejtim piko, nějakou nonstop hernu někde na předměstí. Paní mluví rozumně, protože to horší v životě už asi odžila. Přihlásil jí přítel protože je bojovniíce a velkou roli v tom podle mě hraje fakt, že podle jeho představ pracovala v gastronomii. V gastru pracuje i další soutěžící je servírka Klára, single slečna s nadváhou, single je protože chce. Má ráda jídlo, což by měla mít. Teda když pracuje v burgrárně. Jinak je to samozřejmě asi nejsympatičtější soutěžící. Prozrazuje že ráda zkouší nové věci. Třeba fisting. Taktika že bude milá a svá je fajn, zvlášť když v následujícím záběru rovnou ukáže stehna. (tady bych chtěl upozornit, že si nedělám srandu z její nadváhy, protože vypadá spokojeně, takže to třeba ani jako nadváhu nevnímá.) Další je David - řidič kamionu, kvartální alkoholik a latentní homosexuál.
    přál by si někdo číst kompletní report ze sledování? :D

    hahah, jinak ve výměně manželek te'dka pomalu končí pikařský období, a tuším že teď začnou zvát buď tlouštíky a nebo gamblery
    Řidič balíkové firmy je první, žije ve čtvrti Julijánov a když to říká na kameru zní to jako lijánov. Očekávaná Ayahoasková ceremonie je však vytlačena tradičním přivítáním ve formě fernetu. David sportuje a to dokládá záběr kde v propoceném cvičebním trikotu sune svoje věpří do mírného cca 2% stoupání. Jinak jeho sportovní disciplíny, ve kterých získal všechy ty medaile, který má vystavený na čestném místě u televize, jsou bowling a golf. Výsostné sporty + občas s kamošama fočus. S bezdrátovým ovladačem od playstationu v ruce si je téměř jistý, že má šanci vyhrát. Sranda pro mě končí ve chvíli, kdy pán vypitým nosem, za kterej by se nestyděl ani Břeťa Rychlík rozbalí ruličku s úkolem týdne. Má uvařit nákyp. Dobře iluze o tom, že tenhle pořad je zase o vaření, kterou sem na začátku inzeroval, se rozlila jak Dyje s Vranovem dohromady. Prostě to není pořad o gastronomii. Nákyp tvl to není jídlo to je prostě a jednoduše mrtka, kteoru kdybych viděl v nabídce nějaký restaurace nebo jídelny, okamžitě volám hygienu a čojku.
    a dál až za chvíli protože je to fakt psychicky náročný

    tvl. týpek kterej prej umí vařit jako předkrm dá tatarák, kterej je v záběru už hotovej udělanej koupenej v lidlu za 49 kč. Jinak Horset v prvních 10 minutách řekl dvě věty a už teď sem nastartovanej tak, že jestli řekne ještě nějakou vtipnost, pošlu mu messíkem do brna facku za tu ujmu!
    Ok, zelenina z vlastní zahrádky je fajn, akorát sporák by teda nemusel spravovat podle vlastní technické příručky a nemusel ho zapínat kleštěma.
    Tejpek korunuje zeleninu ze zahrádky bujonem v kostce a já sem rád, že nakonec přecijen nalejval fernet a nedělal tu ceremonii. Jinak ta slečne při těle se furt směje, což podporuje mojí teorii z minulosti, že tlustí lidé sou lepší, protože je s nima víc sranda, protože se furt smějí. Co se vaření týká, je to prostě týpek co umí něco nakrájet a dát to do hrnce, když se pouští do tajů receptur a procesů, tak samozřejmě vykoukne fakt, že tomu vůbec nerozumí. Suroviny ve standardu Eidam 30% a babaišůva šunka vod kosti.

    – A smeji se doopravdy, nebo jen zakryvaji svuj smutek z toho, ze jsou tlusti?

    jsou šťastní, tedy já sem si to tak namlouval a vždy sem je tak viděl. ale je rozdíl mezi holkou která má kypré tvary a tím když Alkáč David hrne svoje vepřovství ve spoceným triku a nebo když má horset růžovou tvářičku jak svině co de na proážku

    "Když přišel Horset, tak sem hned čekal nějakej průser." TVL NA CO ČEKÁ? Branný právo nikdy nebylo nikdy víc na místě než teď, mazej do garáže pro lopatu a umlať to tam někde po těch
    tvl týpek dodělal přdkrm a má vypocený na zádech křídla jak kdyby včera vypil vodojem, prostě morava no

    tpč. jako líbí se mi že místo dort říká dorta, ale kurva kdyby mě někdo točil rucece který patlaj jenom debilní puding tak den předtim pujdu a koupim ten nejlepší puding kterej seženu, nebo aspoň Oetkra. týpek ne sype tam nějakou polskou mrtku

    tak chápej, že je obtížný takový vjemy vydržet a nepodlehnout tomu. Sem v půlce jednoho dílu, předpokládám, že na konci budu vydávat jen skřeky a glossolálie

    :D já to budu muset vypnout. Jedna ze soutěžících použila slovo "banda" který i když je z němčiny, získalo v soudružským slovníku své místo, pro mě pejorativního a nepřípustného výrazu. Pokud někdo mluví o tom, že chce aby se sešla dobrá banda, vím jistě, že já tam nikdy nebudu

    jo tak tu silnější holku budou nenávidět, protože si dovolila říct, ve chvíli kdy nikdo nevěděl o čem je řeč, že na stole není založený příbor na předkrm. jj vychování, vzdělání a úspěchy ty se nezapomínaj ani v televizních pořadech :D

    (já bych na to samozzřejmě neklikl, kdybych neznal toho mastnýho agro - metaláka a jeho olejíkářskou kapelu)

    – A to je která? Nějaký hvězdy sobotních tancovaček?

    no překlvapuje mě, že tě minul post-tancovačkovej fenomén pseudo-pohanské kapely, která si hrála na ztělesnění ted nudgenta v pravěkejch kožešinkách.
    prostě kluci co se rádi strojej
    BARBAR PUNK - Valhalla - official video 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=0cYVCC5VdV4

    možná prostě napoví, že je to kapela z brna

    – Ufff! Ale valkýry maj dobrý a pořád lepší, než kdyby si hráli na slovany nebo kelty!

    no oni to tak mixujou, z toho pak vychází že choděj v koženkovejch hadrech polonahý na pláže ve špáňu
    VANEK
    VANEK --- ---
    (Sorry, že jsem to nevydržel rok...)
    Prostřeno!: Sex mi chybí, řekla Iva a do rolky přidala afrodiziakum | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...ouzene-prostreno-sex-mi-chybi-rekla-iva-a-do-rolky-pridala-afrodiziakum.html
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Kuchařská televizní show optikou teorie vkusu Pierra Bourdieu: ratingová a obsahová analýza – Bc. Martin Bláha
    https://theses.cz/id/7tomuz
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Současné trendy ve vývoji televizní zábavy na příkladu pořadu Prostřeno
    https://is.cuni.cz/webapps/zzp/detail/101305/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hehe

    Prostřeno - Co je to Ratatouille?
    https://www.youtube.com/watch?v=6b_jYICTAc0
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam