• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    supr zmena v nazvu klubu :)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    myslite ze je evina (!) takova vypocitava mrcha ze se zamyslela jak by pokazila jarce vareni kdyz bude pravdepodobne nejlepsi a zvolila k tomu takovyto herecky vystup? nebo je to jen chora slepice? pomineme-li to ze ostatnim vycitala pretvarku kterou ma sama na rozdavani..? kazdopadne sila je ze se to stalo ve stredu a jeste spolu musi vydrzet dva vecery ,)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    no. každopádně jsem zvědavá na ten dnešní díl, co se bude dít dál
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    teda, ten Jaroslavin díl mě přinutil se přidat - Eva je fakt drsná. málem jsem se styděla na to koukat, ale přesto, konečně pořádná show:-) samotnou mě překvapuje, že nakonec je mi nejsymatičtější ta čarodějnice (Jarušku nějak nepočítám), ale nějak není z čeho vybírat, menší/větší zlo, jako obvykle.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    kristova noho. kam ti vidláci chodí na češtinu? evička je korunovaná píča. sama se vytočí do vrtule, všechny sjede a pak se ještě poplácá po rameni jak je skvělá.. ale lepší než sledování nivy na sto způsobů :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SIMCITKO: Dneska si vystrihly divadelní zábavu a to přímo "zkrocení zle zeny". Co víc si přát?
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    jako dneska jaroslava neměla zábavu no toto, body dolů! kde je karaoke/diskotéka/hádání hlášek z českých filmů?!
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    tak jsem trochu pocetla a i se vzdelala (Evo diky) a dosla jsem k tomuto, docela zajimave:)

Grafologie a Psychologie: Histriónská porucha osobnosti (hysterie)
    http://ografologii.blogspot.com/2007/12/hysterie-v-psmu.html
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    jižní čechy bojim bojim
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    A z okna?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ale ona asi tu holku nemohla vyhodit přímo z baráku, ne?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    GLACIER: co děláš voe, to bylo přece krásně naaranžovaný, ot tam říkaly :o))

jinak ty párky vypadaly dost jedovatě, to zase jo.

ovšem celkově nuda teda. čekal jsem nějakou mocnou bitku, ale tady se střílelo jen z jednoho zákopu....
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    ja bych ji ani nedala sanci, kdyby ji vyhodily hned, tak mohl byt ten vecer super

jsem potesena, ze to jarka (asi) vyhraje, ji to opravdu preju
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    bych jí utopila v tý polívce :)) ale obdivuju jarku, že to takhle vydržela, s mojí povahou bych jí dala hned facku a vykopala jí z baráku :D
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    paranoidni schizofrenie, ta pica si zapomnela vzit prasek
    KLUSI0
    KLUSI0 --- ---
    spíš psychiatra, typoval bych to na nějakou mánii
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    všechny z ní byly uplně vyndaný :DDD čekala sem kdy otočí hlavu o 360 stupňů a začne lézt po stropě .D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    NAGASAWA: olol ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    meli by prizvat exorcistu fakt ale :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Nejlepší je ta satanistická MEDIATORKA :DDDDDDDDDDDDDDD OLOL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam