• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    COLOMBIAN: První bod takové přednášky: rozdíl mezi hemogloboinem a myoglobinem. Dyk v tom stejku žádná krev není...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Já jsem to sledoval jedním očkem při krmení synka, beze zvuku. A říkal jsem si: hezké, ale ten biftek vypadá well-done, škoda dobrého masa. Takže to bylo vysušené.
    BTW, to je jedna z mála oblastí, kdy bych prostě zákazníkům/hostům nevyhověl. Víc než medium by nedostali (zvláště zatvrzelí by navíc ještě dostali přednášku).
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ACIDQA: To je tak jedine, jinak je to buransky ozrala co objizdi jeden raut za druhym
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Ale jinak burani, krasne maso a vsichni ho chteli propecene
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: No ten tatarak z uzeneho lososa... :(
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Teda zdaleka jsem neviděl všechny díly Prostřeno (touž bych byl v Bohnicích), ale včerejší výkon Markéty Hrubešové bylo suverénně to nejlepší, co jsem v tom pořadu viděl. A snad poprvé si někdo dal práci s prezentací.
    O to nepochopitelnější je těch 25 bodů...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KUBAN88: Saša jedl příborem.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    to byla ironie?

ten je na úrovni jiřího pomejeho...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ach. Sasa. Konecne nekdo na urovni. Miluju ho!
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SALVATOR: amen to that!
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Tak jsem konečně viděla Kořínkovou. Ty vole...já neumím vařit skoro vůbec, ale tohle!!! To se tam přihlásím :D.
    YNOR
    YNOR --- ---
    SALVATOR: tak určitě
    VEETUHS: já nikoho neodsuzuju, ať se živí třeba guanem, mě je to u prdele.....jen říkám, že jsou určité věci mezi nebem a zemí, které já nikdy nepochopim...
    konec OT
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    YNOR: to jsem nevěděl, že musíš začít žrát tofu, abys uznal, že někdo může mít jiný stravovací návyky a respektoval je
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ach ten věčný rozpor mezi vegetariány a masožravci... Kterej sem navíc nepatří. Nejlepší co v rámci týhle problematiky může člověk udělat je hledět si svýho a nesrat se druhejm do života.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    VEETUHS: ne, sorry tohle nikdy nepochopím:
    YNOR
    YNOR --- ---
    VEETUHS: pokusim se nějákou chvilku ládovat tofu nebo buřtgulášem bez buřtu, třeba mi to dojde
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    YNOR: tak to zkoušej dál, třeba je někdy pochopíš
    YNOR
    YNOR --- ---
    GLACIER: alkohol dokáže divy

Mě spíš na ni vyloženě irituje to, že má odchlastáno to co my nemáme odchcáno, ale s klidným svědomím dokáže lidem i po těch letech neustále cpát ty rádoby diety (co se mimochodem nedaj žrát), protože jídla "běžných lidí" nejsou zdravé
    LOL

klidně mne ukamenujte a budu se už snad i opakovat, ale dodnes jsem nepochopil takové vegetariány, o veganech ani nemluvim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam