• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Me by se libilo 5 kol svicaru a playoff top 8. Pocet dnu na kolo byl celkem OK, cela sezona by tak trvala cca mesic.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    OGLOKOOG: Hmm, sakra, pravdu díš :-/ Drobnej bug, mi nedošlo O:-)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SAVANNAH: Problém je, že (jestli to správně chápu) další kolo se dá rozlosovat až na základě výsledků předchozího kola.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Já bych možná zvážil něco jako že se budou jednotlivá kola překrývat? Tzn. že v jeden týden třeba zvládnu odehrát jak 1. tak i 2. a nebude pak vadit, že další týden budu pryč a nestihnu nic.

Jo a co psal někdo v normálním sc auditku, casting by byl hustej :D A nemusí to být live, bohatě stačí after game upload na yt :)
    REESHA
    REESHA --- ---
    Ja jsem naprosto spokojenej :) napadlo me jen mozna zverejneni jednotlivych zapasu, aby se mohli ti kdo maji zajem zapojit jako spectator. Napriklad ja bych to praktikoval urcite a jsem si jist ze by mi to pomohlo.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže přátelé, není to teda úplně chronologicky, erm, ale nasypal jsem sem pár anket, na které bych rád minimálně nějaké to zaškrtávání pro nějaký feedback, jelikož první sezóna se nám blíží pomalu ke konci.

Vedle toho neváhejte, a pište sem jakékoliv nápady máte ohledně toho, co udělat líp, co udělat jinak, co nedělat vůbec apod., jakákoliv odezva je lepší než žádná.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Další sezóny se rozhodně

19 hlasy od 19 respondentů

MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---

Playoff je

15 hlasy od 15 respondentů

MARTYMARTY
        MARTYMARTY --- ---

Počet kol základní části

16 hlasy od 16 respondentů