SAVANNAH: Tohle by slo leda v pripade, ze by bylo pevne dany, kdo s kym hraje, takze leda kazdy s kazdym nejak ve skupinach, no...
REESHA: Tohle zalezi dost na tech lidech, kdy se dohodnou, no, a nejak pevne stanovovat datum, to mi prijde blby, stejne se vetsinou bude posouvat :)
MCKIDNEY: Tohle by bylo fajn, no. Jenze to by znamenalo, ze kolo bude trvat bud 7 dni a nebo ze mezi kolama budou mezery. Nevyhoda toho svycaru je ta, ze se nedaj treba odlozit zapasy, no, ze by lidi odehrali treba kolo za 4 dny a ten, kdo to ma takhle vikendove by si pak odehral dve kola o vikendu, ale to proste u svycaraku nejde.
ARCHITECH: Replaye by se klidne zverejnovat daly, otazka je, jestli to chces nejak nahodne nebo nejak organizovane. Jako rozhodne nemam cas na to, aby mi kazdej posilal replaye a ja to pak nekam daval, ale mooooozna bych mohl udelat nejakou drobnou blbost, aby se daly uploadovat repy na to moje FTP, mam tam asi 2 giga mista snad, tak by to na chvili vydrzelo :)
OGLOKOOG: Jak jsi psal v druhem klubu s tim castingem, tak pak rekni, az budes mit YT channel, abych ho sem hodil nekam do linku :-P