• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    MARTYMARTY: Hele jenom dotaz, proc si postavil prave engeneering bay v jeho goldu (jde mi o tu budovu ne to misto).
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LET_ME_BE: Dik, no, za ty terany je to takovy nejisty zatim u me, precejenom jsem tedka hral porad tossy :)
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    SAVANNAH: Au, to mne jako Protose bolelo :'(
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    MARTYMARTY: Teda to byl pekne jednostranny masakr. Ale sakra marty hrajes fakt dobre.
    REESHA
    REESHA --- ---
    MARTYMARTY: YES! diky, ja vcera dorazil domu v pul devaty... a do deviti casu dost, dam si Trpaslika a bum, usnul jsem... :(
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak jestli nekdo touzi po replayich, tak jsou tady.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    jeee ja to prosvih :(
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Ok, semifinale odehrano, finale jsme se dohodli se Savannah ze dame v pondeli vecer, driv to casove moc nevychazi :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    druhe semifinale marty - architech se uskutecni dnes vecer nekdy cca kolem 21 hodiny
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Zápas SAVANNAH vs. JANDOS, za účasti 5 obsů :)

savannah-jandos-semifinals.zip (221000 B)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Tak v těch devět hrajem s JANDOSem, jestli někdo chce obsit, tak napište, ať s váma počítáme :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Tak předběžně zápas SAVANNAH-JANDOS dneska v 21:00, bereme obsy i komentátory :) (pokud teda pojede BN)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    JANDOS: Hele, musím to ještě vymyslet, jak na tom budu s časem... Možná dneska večer, ale ještě upřesním. A určitě postnu tady, ať se dá obsovat, jak mě hrozně přejedeš :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Prvni dve jsem nevidel, a zbytek imho pekne hry, samozrejme s prostorem pro zlepseni a chyby se stavaly, ale celkove se na to docela dalo i koukat 8-)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MCKIDNEY: Já blbnul ve 3., protože jsem myslel, že McKidney bude zase blbnout, ale on už hrál docela normálně :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    5 her. První 2 jsem jen blbnul protože jsem myslel ze enamm ani sanci ;) další 3 jsem hrozně lamil a skončilo to 3:2 :/

Multiplayer.zip (402462 B)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ach jo :( No replaye budou sranda aspon :d
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To je fajn, ze to playoff jde takhle rychle.

SAVANNAH Tak kdy se ti to hodi ? Se dohodneme na nejaky datum vecerni nekdy at pripadne muze nekdo obsovat ........
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Tak GL, ohlaste vysledek asap, at muzem zacit rovnou dalsi kolo :) (jinak savannah-jandos muzete uz samozrejme hrat)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak za hodinku prohraju z Architektem ;) Tak si mě přidejte ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam