• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: No abych začal trénovat... :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže přátelé, zpíchnul jsem to do kupy, takže jsou dostupné informace k budoucí sezóně a to na http://www.reachthesky.net/nyxsc2league/season2/index.html.

Drobný výtah informací:

• základní část 5 kol (6 při účasti nad 32), 16. 10. - 9. 11. (14. 11.)

• v základní části je 5 dní na kolo, přičemž vyjde v každém kole alespoň 1 den sobota nebo neděle

• playoff top 8 (top16 při účasti nad 32), 10. 11. - 14. 11. (15. 11. - 21. 11.)

• playoff bych rád experimentálně zkusil odehrát v kratší době (spíše jako takový delší turnaj/event)

• pravidla obdobná jako v předchozí sezóně, map pack ještě bude určen

Takže, přihlášky ke mě do pošty, uzávěrka je 15. 10. 23:59, zasílat character name & code, optional je link na profil. Účastníci předchozí sezóny stačí poslat že se chtějí účastnit.

Takže se vesele hlaste a šiřte to mezi fellow starcraft 2 positive nyxáky, ať si nás dobře zahraje co nejvíc!
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Jo a mimochodem jsem si díky první Protoss challenge uvědomil jednu dost zásadní věc - když útočíš s Immortalama proti tankům bez podpory pěchoty (což se teda v reálný hře nestane, ale whatever), tak je potřeba oddělat nejdřív ty v tank modu.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    LOBIN: Immortalové jsou s výjimkou HT to jediný, co trošku dává maraudery, takže se je velmi vyplatí dělat. Robo mít stejně musíš a než uděláš robotics bay + extended thermal lances, tak můžeš dělat immortaly. A podle mého to má smysl i potom (stejně když jedeš colossi, tak se hodí mít těch robo víc).
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    LOBIN: Jo, určitě jsou HT hodně dobrý, ale zase tam jsi dost náchylnej na to, že dostaneš EMP (nedejbože když má zacloakovaný ghosty, pak ti může EMP dát tak, že nestihneš uhnout, protože ho nečekáš). Pak je to o tom, kdo má lepší control/micro :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    SAVANNAH: nj, tak kazda hra se nepovede. ale ja jako toss valcim proti MMM stale a nedejboze s tankem a vetsinou jdu k zemi ja, takovyhle matche davaj nadeji, ze to neni zas az tak overpowered a da se proti tomu bojivat ;)

HT je dobra volba, chce se to trefit stormama, akorat trochu nakladne na gas, takze to chce rychlou expu a 4x gas
    DT uz mi moc nevychazi, protoze se terrani naucili delat turretky a comsat ;)
    Stalkeri v houfu moc ucini nejsou, marauderi je rozstrilej jak prd.
    Chargeloti jako shield a za nima treba Colossus je celkem pomaly, ale ucinny, zase dost nakladny a chce si ho hodne hlidat (skoda ze neexistuje neco jako defensive matrix u Colosa proti projektilum:)
    Immortal nema moc cenu, tak 2-3 se hodi proti tankum.
    Sentry je super, kdyz se podari rozdelit MMM ball na dva mensi a pulku zmasakrovat, ale chce to dobrou trefu a lepsi mikro nez terran :)
    Vzduch (voidy, proenixy, carriery) nema moc cenu, spis jako doplnek, drahy a kdyz se jede zem, nejsou zezacatku prachy na vzduch
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    LOBIN: On tam byl ... ale nějak nepomohl, špatné pozicování :( Pak jsem to leavnul, protože to bylo tak účinné, až mi to s*alo :D /ono to pozicování teda bylo špatné pořád, permanentně tanky špatně rozložené na špatných místech atd, ty ghosti to pak jenom zazdili/
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    koukam na replaye a libil se mi za tosse jandos vs savannah - HT, chargeloti proti MMM + tankum, velmi ucine :) jen by to tak mozna nedopadlo, kdyby mezi MMM byl 1 ghost s EMP.
    ASS_KICKER
    ASS_KICKER --- ---
    jo to je fajn, ja teda musim tezce potrenovat nejen strategie
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    pristi tyden budu ladit belkina, takze se mě to hodí ;)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    jojo odstup cca 2-3 tydny do startu noveho "rocniku" se mi zda idealni. akorat s tema strategiema to asi nebude tak horky ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Vidim to na pauzu tak do konce týdne minimálně, teď nestíhám, pak dám do kupy nějaké předběžné info k dalšímu ročníku a někdy přiští týden bych spustil registrace, s tím že tak 10-14 dní by asi běžely, ať mají všichni chvilku oraz a čas natrénovat nové strategie, někdo nějaké námitky?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    gratulace vitezi! tesim se na dalsi serku :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Tak na to se podívám :)

Gratuluji všem :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Slava vitezum a cest porazenym! :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    replay nejsou? ^_^
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Kurňa, MARTYho jsem chtěl říct :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže dobojováno, finále dopadlo MARTYMARTY 4 - 1 SAVANNAH. Sláva vítězům a čest poraženým. Já osobně doufám, že si všichni co nejlíp zahráli a že když se jim nepovedlo dostat tuhle sezonu tak daleko, jak si přáli, tak že tu další se to povede!
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Dostal jsem nakládačku, ale můžu říct, že jako jediný jsem alespoň jednou JANDOSe porazil! :D A to ne cheesem, ale normální long hra na 200/200 :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak gratulace oběma k prvnímu a druhému místu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam