• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    SAVANNAH: nj, tak kazda hra se nepovede. ale ja jako toss valcim proti MMM stale a nedejboze s tankem a vetsinou jdu k zemi ja, takovyhle matche davaj nadeji, ze to neni zas az tak overpowered a da se proti tomu bojivat ;)

HT je dobra volba, chce se to trefit stormama, akorat trochu nakladne na gas, takze to chce rychlou expu a 4x gas
    DT uz mi moc nevychazi, protoze se terrani naucili delat turretky a comsat ;)
    Stalkeri v houfu moc ucini nejsou, marauderi je rozstrilej jak prd.
    Chargeloti jako shield a za nima treba Colossus je celkem pomaly, ale ucinny, zase dost nakladny a chce si ho hodne hlidat (skoda ze neexistuje neco jako defensive matrix u Colosa proti projektilum:)
    Immortal nema moc cenu, tak 2-3 se hodi proti tankum.
    Sentry je super, kdyz se podari rozdelit MMM ball na dva mensi a pulku zmasakrovat, ale chce to dobrou trefu a lepsi mikro nez terran :)
    Vzduch (voidy, proenixy, carriery) nema moc cenu, spis jako doplnek, drahy a kdyz se jede zem, nejsou zezacatku prachy na vzduch
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    LOBIN: On tam byl ... ale nějak nepomohl, špatné pozicování :( Pak jsem to leavnul, protože to bylo tak účinné, až mi to s*alo :D /ono to pozicování teda bylo špatné pořád, permanentně tanky špatně rozložené na špatných místech atd, ty ghosti to pak jenom zazdili/
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    koukam na replaye a libil se mi za tosse jandos vs savannah - HT, chargeloti proti MMM + tankum, velmi ucine :) jen by to tak mozna nedopadlo, kdyby mezi MMM byl 1 ghost s EMP.
    ASS_KICKER
    ASS_KICKER --- ---
    jo to je fajn, ja teda musim tezce potrenovat nejen strategie
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    pristi tyden budu ladit belkina, takze se mě to hodí ;)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    jojo odstup cca 2-3 tydny do startu noveho "rocniku" se mi zda idealni. akorat s tema strategiema to asi nebude tak horky ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Vidim to na pauzu tak do konce týdne minimálně, teď nestíhám, pak dám do kupy nějaké předběžné info k dalšímu ročníku a někdy přiští týden bych spustil registrace, s tím že tak 10-14 dní by asi běžely, ať mají všichni chvilku oraz a čas natrénovat nové strategie, někdo nějaké námitky?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    gratulace vitezi! tesim se na dalsi serku :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Tak na to se podívám :)

Gratuluji všem :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Slava vitezum a cest porazenym! :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    replay nejsou? ^_^
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Kurňa, MARTYho jsem chtěl říct :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže dobojováno, finále dopadlo MARTYMARTY 4 - 1 SAVANNAH. Sláva vítězům a čest poraženým. Já osobně doufám, že si všichni co nejlíp zahráli a že když se jim nepovedlo dostat tuhle sezonu tak daleko, jak si přáli, tak že tu další se to povede!
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Dostal jsem nakládačku, ale můžu říct, že jako jediný jsem alespoň jednou JANDOSe porazil! :D A to ne cheesem, ale normální long hra na 200/200 :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak gratulace oběma k prvnímu a druhému místu :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Oh tak rychle k PC :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: sem v praci, tak doufam ze aspon nahodite replay :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Tak finále by mělo začít cca těch 21.00, kdyžtak kdo chce obsit, tak PM mně nebo martymu, ať na vás ingame počkáme a invitneme .)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak to vypadá na dnešek někdy mezi 21 - 22 přibližně, záleží jak já a savannah dorazíme :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MCKIDNEY: Jako nejsou to nic moc hry. Jednou zkusil on cheesnout mě a nevyšlo mu to, jednou jsem cheesnul já jeho a vyšlo to. Jednu hru mě hrozně rozsekal bouřkama, až jsem to leavnul :D A jednu jsem ho dal prvním pushem :) /tak, konec spoileru :DD/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam