• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak já jen 136, divný... Mi přišlo, že na přednáškách trávim o dost víc času než u SC a ono to asi tak úplně nebude... :D
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    SAVANNAH: Ja mam neco pres 800 :-))
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    JANDOS: Bonus pool mně teda už leze přes tisíc :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ASS_KICKER: Tak to by preferoval asi kazdej, ten co se nevleze do top16 zas by chtel top32 zejo :-) Holt at se kazdej snazi, a koneckoncu skoncit treba 9-10 z 35ti lidi taky neni prece vubec spatny.
    ASS_KICKER
    ASS_KICKER --- ---
    MCKIDNEY: ale mozna jo, v prvni sezone stacilo na 8. misto 3-3, osobne bych teda preferoval top16 pac do ty 8ky se asi nevlezu...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ASS_KICKER: Pár jsou 2 ;)
    ASS_KICKER
    ASS_KICKER --- ---
    MCKIDNEY: no nevim, jestli bude top8 z 32+ tak jich moc prohrat nemuzes
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Tak to je výhoda tohodle systému, můžu jich pár prohrát ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Chyba, budeš hrát první kolo :-)

Jako já jsem taky v jednom kole, začala škola a tam se toho sype na mě hafo a ještě dělám teď trochu nějakou práci... starcraft jsem tak 3 týdny nehrál :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    No já taky nehraju mám uzavírku an jeden projekt a zítra ještě budu dělat nonstop, takže sobotu a neděli prospím a pak možná budu trénovat ;)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ja to nehral 3 tydny. Mam asi 500 rested points ;]
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    pres tejden jsem nehral, to abych zacal trenovat ;))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jo, no ja to promyslim, dneska/zitra mam konecne trochu cas, tak dodelam detaily. Harmonogram kol se menit nebude (s tim ze jich teda nejspis bude 6, pac je tusim pres 32 lidi) a zrejme bude top8. A s tim casem na hrani, no napodobne :-).

Jinak teda zitra o pulnoci je deadline, takze kdo se jeste chce prihlasit/odhlasit, tak me do posty.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak kdy se dovíme mapy a naše první soupeře? Už se těšim, ale budu na tom hůř jak minule - vůbec jsem neměl čás hrát :(
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SAVANNAH: No tak na XP to teda aspoň mně jde ale úplně bez problému. V linuxu (OpenSUSE 11.2, Wine 1.3.nevimco, výkon rozhodně přesahující potřeby 1920x1080 + medium všechno) mám (respektive jsem měl a mezi mým posledním hraním SC2 v linuxu a dneškem určitě vyšla nějaká další verze Wine) občas takové... záseky. Běží to plynule, všechno funguje, dá se hrát single- i multiplayer (ovšem možná by tam v čestině byl stejný problém jako ve Windows, nevím, jak Wine emuluje Application Data), jenom to občas tak na patnáct vteřin naprosto vytuhne (s tím, že se dá bez problémů alt+tabovat pryč a zpátky). Což je samozřejmě docela velký problém, pokud se to ještě stává. Teď se mi to upřímně moc nechce testovat, ale skoro bych se vsadil, že s nejnovější verzí wine + maximálně nějakým jednoduchým fixem z internetu se to dít nebude. Nejjednodušší určitě je si to vyzkoušet osobně :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    OGLOKOOG: A jak dobře to tam funguje? Mně to třeba pořádně nejede ani na winXP a musel jsem kvůli tomu instalovat sekundár Win7 :(
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WOODMAKER: SC2 se dá hrát na linuxu.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MARTYMARTY: já se možná nechám vymazat, protože se mi nechce instalovat windows. :/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Achich už jsem odehrál dost zápasu v ladder 1v1 a nejsem Bronz :(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Já jsem pro Top 16, ale pokud nechcete extra prodlužovat, tak klidně snižte čas. limity na to kolo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam