• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    SHARNY:
    MCKIDNEY: Mne taky ne. Vubec nechapu, proc se vlastne hlasil.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHARNY: Mě se taky neozval.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Chtěl bych vyzvat Spectreho, aby mi už konečně odepsal. Já jen pro případ, že nekouká do pošty, ale sem jo. :(
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MARTYMARTY: hehe pekny rtfm :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    GWINN: Jasný, to mi nedošlo, že jsem to vlastně postoval veřejně :) Ale škoda, zrovna s tebou to mohl být celkem i vyrovnaný match :(
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Třetí kolo rozlosováno, hodně štěstí všem.

A pár věcí, které bych čekal, že jsou jasné, ale nějak se nachází moc šikulů poslední dobou...

1) Když si něčím nejsem jistý nebo něco nevím, tak si přečtu pravidla - resp. ideálně PŘEČTU SI PRAVIDLA i když mi je všechno jasný > http://www.reachthesky.net/nyxsc2league/season2/index.html

2) Když pořád něco neni jasný nebo něco nepochopím, nebo si případně myslím, že to chápu, ale stejně tomu tak ve skutečnosti není, tak se zeptám

3) Když nevím, co je úterý za datum, tak se podívám do kalendáře (jako s tím jste mě fakt dostali, jestli jste se regulérně domluvili na úterý... :D)

4) Nespoléhám na to, že soupeř reportne výsledek

5) Když kolo nemůžu odehrát, je dobrý (slušný) napsat soupeři a/nebo mě, aby mě tohle kolo zbytečně nenaháněli

6) Je dobrý hned první den kola jen tak napsat tomu, s kým zrovna máte hrát kdy jakože máte čas a kdy jakože by měl čas on a začít se hned zvostra první den domlouvat, kdy se to odehraje, protože nechat to vyhnít a pak toho druhýho shánět poslední dva dny a cožejakožeco že nepíše už to většinou moc nepořeší (pokud samozřejmě si chcete zahrát)

7) Je dobrý (pokud se vyskytujete třeba na bnetu) si člověka, s kým máte to kolo hrát přidat taky hnedka první den a checkovat, jestli se tam třeba ukáže když jste vy zrovna online, ačkoliv třeba počtu na nyxu čte jednou za 4 dny

No prostě je dobrý používat mozek a ty věci kolem, no, nepíšu to proto, že bych někoho chtěl nějak zprcat, ale v naději, že to třeba zlepší % odehraných her a někomu pomůže :-)

AMEN
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LOBIN: Toz pokud ne a on na to dlabe, tak win pro Tebe
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    sakrys, helda se uz druhej den cortyx na hru :) at to stihnem odehrat..
    GWINN
    GWINN --- ---
    SAVANNAH: Sleduju klub a koukal jsem ze jsi uz na zacatku kola psal ze to nezvladas, tak jsem ti ani nepsal o hru. Pokud bys mohl, rad to samozrejme odehraju, chci si zahrat a ne dostavat bye, zejo..
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    No tak to byste meli hejbnout zadkem, no :)
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    Sakra, jsem z nejakyho nesmyslnyho duvodu od zacatku myslel, ze je to az do zitrka... tak jsme se se Sunbeamem domluvili na utery a ted koukam, ze je to do dneska... :-/
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No v pohodě, s tebou počítám, že to nedáš, no, třeba ti ani nepsal, páč to viděl tady :-) Ale jako 8 kontumací, to je fakt dost...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Já to bohužel nevidím :( Ačkoli teda překvapilo mě, že mi oponent zatím ještě nenapsal (já mu nepsal, protože jsem věděl, že jsem dead a nepoužitelnej)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Zatím to vypadá na 8 kontumací, což by byl rekordní počet, ale ne zrovna v dobrém slova smyslu, tak doufám, že se do půlnoci ještě polepšíte.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jen připomínám, že dnes je poslední den kola, tak abyste nezapomněli odehrát, oznámit mi výsledek a případně lidi, kteří nereagovali na zprávy apod., pokud jste tak ještě neudělali...
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    STRANGERD: tak ono samozrejme zalezi,kolik tech lotu na nej posles, zeano :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAMIEL: zalezi proti komu hrajes, chtel sem potrenovat na dnesni zapas tak sem udelal nesmyslne na zerga korean 4 gate (no gass) a ono ho to zabilo :D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    GWINN: GWINN: Njn, makro je neco na cem musim porad pracovat. Navic ted jsem v podstate vubec nescoutoval, ale (pokud si odmyslim ty muty) tak bych stejne delal uplne to same.

Na pouzivani energie nexusu v mid a late game vicemene dlabu, protoze to je proste na mne trochu moc. To same pro mikrovani stalkeru.
    GWINN
    GWINN --- ---
    LET_ME_BE: Ta druha hraje je velice podobna. Treba na zacatku postavis gateway, ze ktere asi pul minuty nic nestavis, ackoli mas penize. Ve chvili kdy mas warpgate, tak mas pak jednoho stalkera a jednoho zealota, coz je hrozne malo. Byt tebou se soustredim na makro, nebyt supply blocked a porad stavet z budov, co mas. A pak teda zase na mass roach postavis mass zealot a sentry.. Pritom to chtelo spis 2:1 stalker:zealot. Ale hlavne konstantene stavet.
    GWINN
    GWINN --- ---
    LET_ME_BE: Klidne muzes jet dal 1G FE, v tom problem vubec nebyl. Spis jak rika Day9, nemel jsi dost jednotek, protoze ti mistama ujizdelo makro. Vic detailu, ktery se poskladaji do vetsich problemu. 2 proby na expe, ktery netezi. Moc mineralu a neaktivni cooldown na warpgatech. Jo a jed vic stalkeru, zvlast kdyz vidis ze je roach heavy. A nezapomen, ze proti roachum muzes stalkery mikrovat, misto aby sis drzel odstup a vyuzil svou delsi range jsi k nim pribehl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam