• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    TRIPLT: njn, na zerga to chce na začátku tlačit, aby si nemohl power dronovat. To pak má income jak prase a udělá mega armádu, kterou obnoví hned, jak nic
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zergove zaslouzi zdechnout an lepru...
    Celou hru otravuje mutama... a pak pritahne s armadou jak prase... ktere se tak tak ubranim a nez jiz dvou base obnovim tak je tady zas... dmnce...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Vita jak poznate, ze by jste uz meli jit spat? Když máte 2.5k minerálu a 7+ raxu :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Jojo, platí, já to tam jenom musel trošku zašmoulit, aby to pasovalo :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Takže aktuální rozlosování platí?
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SITH:
    MARTYMARTY: Dopíči samozřejmě jsem na to zapoměl, tak jsem to teďka opravil, lol...

příště pls když někdo se se mnou tady bavíte o nějakém výsledku, tak mi to stejně ještě napište do pošty, zvlášť když to i napíšu, páč já jsem fakt hlava děravá :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    5. kolo rozlosováno :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SITH: No to je tvuj problém, že si to neodreportoval v minulym kole, teď už jsou rozlosovaný další zápasy podle výsledků z minulýho kola, tak to nemůžu měnit... Občas je dobrý si přečíst na začátku pravidla...
    SITH
    SITH --- ---
    MARTYMARTY: tak mi to za minuly kolo, treti, napis vyhru. Ted tam mam prohru :) thx :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SITH: Je to tak, když ti neodpoví ani ho třeba neodchytíš na bnetu, tak mi jenom pak ještě napiš pro jistotu, ale výhra je tvoje bez boje :-)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SITH: jo klidne se mnou, napis do posty - vzhledem k tomu koho jsem dostal v tomhle kole si stejne jinak moc nezahraju :D
    SITH
    SITH --- ---
    ok, muzu si teda zahrat s nekym jinym? :))
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SITH: Neřeš body, řeš jestli si zahraješ :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    SITH: jo
    SITH
    SITH --- ---
    mám problém, můj spoluhráč nereaguje na vzkaz a naposledy tu byl 26/10. Kdyz nedorazi, dostanu body ja?
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Další kolo rozlosováno.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    XPEEPAX: No dyt vpohodě, prostě jste se blbě dohodli a kolo neodehráli, stane se, jenom by bylo dobrý možná příště nepřistupovat k tomu tak laxně, což jde pro oba z vás, pokud se chcete podobné situaci do budoucna vyhnout... :-)
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    MARTYMARTY: Ja jen aby bylo jasno, ze jsem se na to nevysral.

Nechci ani jednoho z nas obhajovat ci z toho druheho delat kdovijakeho grazla, ale situace proste vyplynula tak, ze jsem mu v utery napsal, at mi napise, az bude chtit odehrat, on to odkyval a tak jsme se domluvili. Fakt jsem necekal, ze mi napise az dneska, kdyz jsem zkratka cely den nebyl doma.
    To je proste osud. Nejsem ten typ, ktery by nekoho dvakrat denne otravoval, kdy uz konecne budeme hrat.

Tecka.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY, XPEEPAX: Hele nejak si to prostě zařiďte, on mi poslal vaší poštu a ani jeden se moc nepřetrhnete s tím dohodnutím se :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Já jen doufám, že XPEEPAX neodjel někam na chatu a nezapomněl to říct, docela bych si i chtěl zahrát v zahřívacích kolech :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam