• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    TENERD
    TENERD --- ---
    SAVANNAH: jo to jsem nedomyslel, ona vlastne vzdycky muze nastat situace kdy bude mit vic lidi stejne bodu a bude to nejaka patova situace.
    Ale pro tolik lidi je to zatim nejlepsi system co jsem videl. Pri random skupinach nebo nejakym FDE by whinovalo vic lidi nez ja:)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    TENERD: No ono si vem, že máš 7 lidí, co má 12b, a 10, co má 9b. Takže když dáš ještě kolo, tak za předpokladu, že lidé podobných bodů hrají spolu, tak skončíš na cca

3 lidi co mají 15b (+ ti co tam už jsou)
    8 lidí, co mají 12b (půlka ze 7 12bodových zůstane na svém a půlka z 9bodových se dostane na 12b)

a zbytek. Takže zase budeš mít 8 lidí, ze kterých se bude brát jenom podle pomocného
    TENERD
    TENERD --- ---
    MARTYMARTY: tak koukam ze na me zbyde misto pod playoff:). Trochu jem nad tim premyslel, nemelo by pro priste byt vice kol pri 8 postupujich a tolika lidech? Ted tam je tam 7 (resp bude 8) lidi se stejnejma bodama a rozhoduje pomocne hodnoceni, kde se projevi, kdo hral s lepsim souperem (snad to teda chapu dobre:)). Je mi jasny, ze kdo prohral s horsim hracem, tak ma na tom byt hur. Ale kdyby se odehralo jeste jedno kolo, tak by se to rozhodilo.
    Mozna ze mi to nekdo vyvrati, ze s vice kolama muze taky dojit ke shode bodu:) Hraju prvni turnaj timto zpusobem.
    Ale jinak preju vsem gl v playoff a tesim se na dalsi sezonu:)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY: No možná se spíš všichni za Jandosem posunou o pozici vejš, než že by ho nahrazoval 9., to si ještě musím promyslet přes noc, nechám si o tom zdát :-)))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Přátelé, výsledky přijímám do dnešní půlnoci, takže kdo ještě jste odehráli a nereportovali případně mi nenapsali, že soupeř na vás sere, máte poslední 2.5 hodiny tak učinit.

Na netu jsou výsledky aktuální, takže si můžete spočítat pro informaci, že do pořadí mohou promluvit přesně 2 lidi, tj. Sharny může poskočit na 9. místo tuším, když mu Suran neodepíše a případně Suran poskočí na místo 5. pokud Sharnyho porazí. Jandos hlásí odstup, takže ho na jeho pozici nahradí hráč právě z 9. pozice a tudíž podobu playoff si po půlnoci může představit každý.

Přesné informace a pavouka dodám až se probudím, počítám někdy mezi 6-9 hodinou ráno, páč jsem utahanej a jdu teď spát :-)
    SITH
    SITH --- ---
    ja z peti zapasu odehral jen dva, ostatni jsem proset nestihl. Holt jsem na tom casove hur nez jsem si na zacatku turnaje myslel :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Z logistickych duvodu nemuzu odehrat play-off takze me z nej skrtnete .....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: nj to chce kvalitni scout... coz neni moc easy :-D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    STRANGERD: To ne, no, mě vyřadí někdo v Ro8 nebo Ro4 :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MARTYMARTY: good point jenze to je prave ta vec co odlisuje slusny hrace od dobrejch, takovej ten game sense kdy ani nemusis moc scoutit a stejne trefis window - tak jako tak jsem rad, ze v top 8 te nepotkam :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Well, ono je to fakt úplně triviální mě zabít, já mám dycky momenty, kdy jsem zcela bezbrannej, akorát toho nikdo nevyužije :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: heled ja mel pocit ze kdybych to fatalne neposral (to jest neudelal dasli gate misto cybernetics na 18 :D), tak prvni hru jsem ho mohl krasne dostat, anzto fastexpa proti 4 gate pushi neni nic moc... nicmene kdyby chyby :D
    GWINN
    GWINN --- ---
    SAVANNAH: Pudem na nej dva zaraz, to by bylo abysme ho nedostali :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Tyjo, sakra, to nikdo toho MARTYho neporazíme? Teď jsem s ním hrál, jako asi bych ho i jednu hru porazil, kdybych nebyl taková lama a nedělal takový chyby, ale pak mě přejel a 2-0... :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak zatim teda se toho moc neodehrálo, na to že je poslední den :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Njn, tak jako ono i kdybych nepostoupil, tak se nic neděje, aspoň budu vědět, že jsem prohrál s dobrym soupeřem :) Ale zadarmo to mít nebudeš, to si nemysli! :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Tak mels 33% sanci ze me budes mit, no, tak smula proste :-) Porad bys na rating mel postoupit z nejakyho 5-6 mista nejhur, kdyz prohrajes teda 0-2 a ja myslim, ze me urcite porazi uz nekdo konecne, pac ja uz to fakt pinkam hrozne :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: co si pamatuju ze svejch magicovejch dni tak nam to nejspis vyjde, ale nekdo urcite smolne utre :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    STRANGERD: Tjn, to je taky pravda vlastně.. Ale třeba se mi povede mu zase sebrat aspoň jednu hru jako minule :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: ale pokud prohrajes s martym skoci ti to jeste hodne nahoru (teda i kdyz vyhrajes :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    STRANGERD: No já třeba ne zas tolik, tři 9-bodoví mají stejně a všichni až na jednoho 12-bodového taky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam