• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: Takhle kvalitně a napínavě jsem si nezahrál dlouho :D Nejlepší, když oba dělaj chyby no :) A solidně napínavý.
    Musim teda říct, že za některý věci bych si nejradši utrhl hlavu a předhodil ji zerglingům, ale jiný jsem zas dělal poprvý v životě (vymakanější helion drop :D). Každopádně já to beru jako překonání sebe sama a ty replaye určitě pro zasmání doporučuju.

SAVANNAH: Načež se skupina vysoce vyzbrojených scv vrhla na skupinu marauderů a CC se smutně vznáší nad rozestavěnou expou nepřítele :D :D :D

Oglokoogu okomentuj to! :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Marty dobre si to vymyslel :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SAVANNAH: to neni tak spatne zvednes CC a SCVcka ti sami prejedou :-D pak je akorat musis pochytat na expandu :-D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: No minimálně tam nemá skoro žádný prostor na to být vážný ... "a tady vidíme, jak MARTY zkušeně dělá proxy stargate into raven" a "dále elegantně odlétá se svým CC, aby se mu automaticky přesunuly SCV na expu" atd :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No kazdopadne tam ma mrte prostoru pro to bejt vtipnej a kreativni, takze by to mohla bejt celkem prdel :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Jako jojo, bylo to krásný :) Všechna čest sharnymu, za to, jak tě málem 5x porazil. Docela se těším na tu castovanou hru, jestli oglok (nebo jak se to píše) to stihne
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak kdo viděl můj zápas se Sharnym, tak se asi posral smíchy nad mojí "pro hrou" :D, kdo neviděl, ten může tady : mvsha.zip, snad to jde bez problémů rozbalit :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak jsem dorazil akorat z posilky, tak do cca 10ti minut jsem na bnetu :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SHARNY: Hmm, večeře, není špatnej nápad :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    SAVANNAH: No já tu jsem, ale ještě jsem do sebe chtěl hodit rychlou véču :) Ale dle mě budem určo hrát ;)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Tak co, bude za 10 minut hra? .)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: taky kouknu nakonec jsem dojel driv domu nez sem mel v planu :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Na to bych se podíval. Někdy kolem pů devátý bych se měl připojit, tak pak napiš. Díky.
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Replaye STRANGERD vs ARCHITECH, RO8:

Game 1
    Game 2
    Game 3
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    STRANGERD: sakrys, to jeste budu v praci :x
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ja vs architech cca za hodku, kdyztak posta
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Neví, odehráli jste první :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: btw, neví se už můj soupeř na další kolo? Abych to mohl dohodnout co nejdřív a nezdržoval..
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    MARTYMARTY: doufam, ze mi vyjde na tohle cas.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Supr, ještě plz pak napište, až to bude těsně před hrou, rád bych se mrknul :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam