• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SAMIEL: Určitě, za to se nic nedá, v nejhoršim nás pošle do háje :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Mam tedy napsat nyxovi?
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    MARTYMARTY: Všechno v poho, vždyť nehoří. Už tak děláš dost ;-).
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Přátelé, to je dobrá myšlenka, už jsem o ní taky uvažoval, zkusit sehnat alespoň nějakého symbolického sponzora, ale zatím nevyřešil. Vánoční turnaj mám v hlavě, do konce týdne postnu něco sem, nebojte se... Bohužel jsem teď dost ve vrtuli a nestíhám, tak se omlouvám za odmlku :-)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    SAVANNAH: A ještě si vylepší pověst, že podporuje kulturní a sportovní akce :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SHARNY: Rozhodně :) Ono by klidně mohl takhle sponzorovat třeba i normální NYX ligu :) Jeho to nic nestojí a bude se aspoň hrát o něco :)
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    SHARNY: Super nápad ;-)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Když už se bavíme o vánočním turnaji, co do toho zahrnout majitele fóra?:) Strejda Nyx by mohl třeba prvním třem dát VIP funkce a hodit to do aktualit pro případný zvětšení povědomí :)
    Myslim, že by rád ukázal praktičnost fóra v mnoha ohledech :D
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    MARTYMARTY: chtěl jsem se zeptat, jestli jsi nějak pokročil s konceptem Vánočního turnaje...? :-)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    STAROJDA: :D :D :D :D
    XTREE
    XTREE --- ---
    no to se mate, ja pri prvni nyx lize impulzivne odjel na ctrnact dni do spanelska :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STRANGERD: ale klid prosimte.. a) i b) mi je jasny, jen jsem pridaval svuj nazor, aby se o nem vedelo... kdyz se bude hrat o vanocich tak si pockam no
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    KOZLIKK: To se neboj, ja treba parim stara kdy jen mam chvilku volna a aspon 10-20 hodin tydne to bude:D
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    KOZLIKK: hele klid, na to musi byt dva...
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    Ja jakozto novacek, co chce poprve do turnaje rikam: Cim driv tim lip:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STAROJDA: a/ porid si komp domu b/ to ze ty nemuzes neni duvod aby nebyl, tricet dalsich pravdepodobne muze :P v novym roce zacne dalsi kolo ligy a tu si z prace klidne odehrat muzes...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Ja, jakozto novacek co chce poprve do turnaje, jsem pro to, aby turnaj neprobihal v case vanocnich svatku - hraju totiz jen na kompu v praci a kvuli tomu tam o svatcich nepolezu :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Pro nejakej jednodenni turnaj v case predvanocnim jsem taky. Uz snad budu prestehovanej etc. a konecne budu mit cas to trochu hrat, udelat alespon 1500bodu v ladderu a tak ;]
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: kazdej s kazdym by nemuselo byt spatne :) ale pripadne aspon nejak 2 hry nez e to napise... :) clovek muze mit spatnej den :)
    MISON
    MISON --- ---
    MARTYMARTY: :DD ono to tak spis imho vypada ..prave proto, ze je casu malo, tak ty kalby jsou vetsinou dost destruktivni ;) krom toho nektery rocniky bejvaj volnejsi (u nas treba 2hej mno) ..ale konec OT ! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam