• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Máš to tam, schválně, jestli to najdeš :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Hele, hoď ten link do záhlaví plz, ať to nemusím pořád dohledávat filtrem :) Stejně to tam jednou bude
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: To rad slyším ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Vsak na tom Architech maka kdy muze, autorizace skrz nyx uz funguje, ja mu rikal, ze to sem ma postnout :P
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Já se pak klidně zapojím ;)

Hlavně mě šlo o vývoj toho trackeru. Uvidím jak na tom budu s časem, ale jsou věci jako Sázky (Ala CC), Nahrávání replayu, Autorizace vuci nyxu, možnost automatického přihlašování (Aby se zbytečně neotravovalo v poště.)

No zkrátka na tom nějak zapracovat ;)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MCKIDNEY: Zatim ne (verejne pristupny), jeste z toho musim vycistit nejaky veci, co tam jsou kvuli skole, a pak to hodim na github asi.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Však pokud se chceš Ty nebo kdokoliv jiný zapojit do sponzoringu, tak žádný problém :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ten turnaj manager, jak je to s vývojem, máte někde Bugtracker+SVN, nebo tak.

O vánocích bude trochu času a chtěl bych se podílet. CrafftCup má super systém a není tak složité ho udělat, chtěl bych udělat něco podobného, aby sezony mohli odsýpat a myslím, že se třeba nemusí hrát jen o premiovku. Já se často zbavuju užitečných věcí a myslím, že i jiní sponzoři by se našli. Chce to pořádně motivovat ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: Tak budem na tebe myslet a taky ti držet palce v pondělí/úterý :-)

ARCHITECH: Jo, to je mi jasný, no, tak však jen co se na tom rozjede 1-2 turnaje/ligy, tak budeš mít dost feedbacku a vychytaj se mouchy...

SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak se mnou na vánoční turnaj nepočítejte :( V neděli jezdim na vejšku a v pondělí píšu zápočťák a v úterý obhajuju semestrálku, takže až ve 3. sezóně :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ARCHITECH: ok 15:10 ingame :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    TRIPLT: To je hodne minimalistickej turnaj :) Dal bych tak za 15 min.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nedate nekdo 1v1? :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    NYX: Tyjo tak z toho moc chytrej nejsem :), asi budu potrebovat jeste trochu postrcit. Kazdopadne autentizace pres nyx by byla fajn.

SAVANNAH, SLUPKA: za to nemuzete, neni to po UI strance uplne dobre vyreseny... snad se povede to overovani pres nyx a tenhle problem odpadne :)

Jinak @MARTYMARTY rad bych dostal tu svoji appku do stavu, aby si moh kdokoli kdykoli zalozit turnaj a nebyla s tim skoro zadna prace...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SLUPKA: Ale o tobě to nikdo nevěděl donedávna, já to tu veřejně přiznal :D
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    SAVANNAH: Nic si z toho nedělej, já to taky neviděl :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Tyjo, fakt slepej, hrozně moc :D Jsem koukal na ty políčka dole a nahoře jsem to nezahlédl... No nic, radši už budu ticho :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak v pythonu bohužel neumím, takže s tím já asi nic neudělám, ale třeba to není tak složitý na naučení :-) Každopádně s těma detailama vánočního turnaje, nepočítal jsem s tím, že bys měl čas to nějak pořádně upravit, no, já taky neměl tolik času, jsou to hektický vánoce tenhle rok, každopádně jsem rád, že se to všechno nějak podařilo dát dohromady a můžu začít přemýšlet o 3. sezóně ligy...

SAVANNAH: Heslo změníš snadno, dáš edit profile a pak vpravo nahoře change password :-)

NYX: Jo kdyby se dala nějak pořešit autorizace přes nyx, pokud teda to je to co ten plugin dělá, tak to by byla úplně paráda, dost by to usnadnilo přístup všem
    NYX
    NYX --- ---
    ARCHITECH: pro overeni loginu muzes pouzit https://www.nyx.cz/index.php?l=plug;l2=1
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ARCHITECH: Hehe, jo, jak jsem se přihlásil a dal si upravit profil, tak jsem to django poznal :) Zdrojáky určitě zveřejni, když bude chvilka (což nevím nevím jak do konce února, kdy máme deadline), tak rád přidám ruku k dílu.

Jo jinak heslo si nezměníš — nevím, jestli to máš jako tu klasickou django auth a k tomu připojené extra údaje nebo ručně, každopádně pass není mezi editovatelnými položkami :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam