• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ARCHITECH: No zrovna jsem nad tim premyslel, ze s tim LB to neni tak easy, to si chce na to neco nacist, ja jsem to vygeneroval v nejakym programu, akorat mi to pak blbe exportovalo, tka jsem to musel predelat trochu vzhled... ale kdyz si tam zas domyslis vsechny ty vetve, ktery tam nejsou, pac v nich nikdo neni, tak to snad neni tak hrozne komplikovany :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Jako mozna bude celkem fuska to automatizovat (mam problem se v tom vubec vyznat, kdyz se podivam na toho LB pavouka :)), ale zkusim to nejak vyrobit do toho manageru...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    STRANGERD: No hele brzdi, to nejde poradat tohle kazdej vikend, na to fakt nemam cas :D ale urcite prinejhorsim na velikonoce neco bude, kdyz ne driv, to snad muzu slibit :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    sice jsem tezce failnul ale system turnaje vybornej, tesim se na dalsi :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    tak si uzite turnaj :] skoda ze sa nemozem zucastnit ale urcite sa uvidime pocas sezony :]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže všechno na turnaj je snad připraveno, připomínám pár věcí

- Začátek v 15:00, na pozdní příchody nebude moc brán zřetel
    - Na webu turnaje (http://reachthesky.net/nyxsc2league/xmas2010/index.html) budou zobrazeny WB a LB, tam uvidíte soupeře a první mapu (tzn. v LB až do finále taky jedinou) pro aktuální kolo (pod označením kola).
    - Na webu je taky odkaz na IRC kanál (s flashovým klientem), na kterém pokud to půjde prosím buďte (kvůli domlouvání kdo hraje s kým a ohlašování výsledků, pokud tam dorazí všichni, uděláte mi nesmírnou radost)
    - Výsledky/chybějícího soupeře hlásit ASAP, žádné zdržování
    - Pravidla jsou na stránce s informacemi dole, někteří známí experti věnujte prosím zvláštní pozornost sekci mappack
    - Observeři jsou povoleni pokud s tím oba hrající hráči souhlasí

- Poslední dotazy před startem co vás napadnou směřujte na mě, pokud možno sem, ať je vidí i ostatní.

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PERRY: tjn... :-D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jo, to určitě bude možný, v podstatě pokud to nebude vadit účastnícím se hráčům, tak obsové budou povolený bez problémů
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    MARTYMARTY: No pak večer (na finále) už budu moct, tak možná pokud bude možné někde sledovat veřejně rozpis zápasů, tak bych se přifařil na čumendu :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Njn, holt ne kazdymu to vyjde takhle na jednodenni turnaj, to je jasný, ale hlavu nevěště, přibližně s novým rokem přijde nová sezóna ligy :-)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    MARTYMARTY: ja bohumzel nemuzu :((
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak za 53 minut končí registrace, pro opozdilce :-)
    PERRY
    PERRY --- ---
    TRIPLT: Takove prakticke zkusenosti. Se ti do zivota jiste hodi vic nez propareny den ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: na 99% ne... muj program na nadchazejici dny je prestavba kuchyne u babicky... vyrabovat upravit naskladat upevnit atd atd atd :-D

:((
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TRIPLT: Urcite to nevyjde? :(

MCKIDNEY: Pisu si...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ups ono už je to v neděli, no tak to se musím přihlásit ;)

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Awesome az tak sem se tesil na turnaj ze zrovna na nedeli si musel tatik vymyslet X p...... s kteryma mu musim bohuzel pomoct... genialni... (oznamil mi to dnes)...

Musim se bohuzel odhlasit z turnaje :(

gl hf
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TRIPLT:
    STRANGERD: Jo ano, jsem idiot, hahaha, popletl jsem si cislicka, mate samozrejme pravdu :-))))

LOBIN: Tak 19. (proste tuhle nedeli) :-)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MARTYMARTY: nehaluz ja uz si vymenil smenu :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    jo jednodenni, no tak to uvidim pac to je asi sobota coz.. ja jsem tu necetl tech 100+ na to nebyl cas :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam