• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: ja vaham, jestli se zucastnit :D.. dnes jsem po dlouhe dobe hral ladder abych nabral body a dostaval jsem docela cocky :(, porazil jsem jen jednoho a to kdyz jsem byl favoured...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Registrace do SEASON 3 se pomalu blíží ke konci, zatím je přihlášeno 32 hráčů, podaří se překonat počet účastníků sezóny minulé?

Na ceny v této sezóně je něco prémiové verze NYXu pro top4 a tématické nálepky starcraft 2 pro top8 (kvalifikanti do playoff), detaily, pravidla, stejně jako i přihlášení na http://vvv.mazec.org:1337/nyx-sc2-league-season-3/.

Pokud ještě váháte, zda se přihlásit, neváhejte! Máte čas do středeční půlnoci.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ná nástěnce přibylo:

IRC Chat na: irc://irc.quakenet.org/#nyxsc2league, Případně webový klient na SCTMS

Tak doufám, že se tam občas ukážete.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY: Už to tam je :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    NARMO: Neboj, tenhle triumf bude už patřit asi napořád Savannah. Uznávám, že z pravidel to tentokrát nějak vypadlo, nevím vlastně ani proč to tam neni :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NARMO: Nejsi ;)
    NARMO
    NARMO --- ---
    CUBIK07: nenene, ja nechci byt za toho kretena:)) sem projizdel stranky s ligou a tam nic, tak sem to uz tady ani necetl... achjo :)
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    NARMO:
    MARTYMARTY --- --- 16:29:37 31.12.2010
    delka kola je stejna, jako byla minulou sezonu, takze 5 dni a dycky aspon jeden vikendovej, takze kdyz to vyjde na pondeli-patek, tak ma kolo 6 dni a pribude sobota k tomu

:-D :-D
    NARMO
    NARMO --- ---
    Můžu se zeptat jak dlouho trvá jedno kolo? týden je na odehrání zápasu, či méně?
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    delka kola je stejna, jako byla minulou sezonu, takze 5 dni a dycky aspon jeden vikendovej, takze kdyz to vyjde na pondeli-patek, tak ma kolo 6 dni a pribude sobota k tomu
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: tak ja mam podobny problem ze idem 7.1. do hor ale vratim sa 9.1 v noci takze dufam ze oponent bude ochotny to odohrat 6. alebo 10. vecer :]
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MCKIDNEY: mela, ale zatim neni :). no stejne s mym skillem si moc nadeji na postup nedelam ;)

ted jsem zacal prohravat i svuj nejlepsi matchup (ZvP) a tak fakt nevim..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    STAROJDA: tak odehrajes prvni kolo, druhe mozna prohrajes kontumacne a treti uz zas muzes hrat, presna delka by měla byt v pravidlech
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MCKIDNEY: to me napadlo.. nicmene aby nepropadlo vic tech zapasu - proto se ptam na delku kol ;)

odjizdim v patek 7.1., takze jedinej den kdy pred tim muzu odehrat neco je 6.1.. toz uvidime
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak dnesni kalbicka byla fajn, kdo nedorazil, ten prohloupil :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jak říká pan Ledvinka... :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    STAROJDA: tak kontumacne propadne jeden zápas, to není duvod se odhlasovat ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    muzu nesmelou otazku - jak to bude s delkou jednotlivych kol v 3. turnaji? Sem si uvedomil, ze jedu na tyden na hory a tak se obavam ze nestihnu odehrat co je potreba a tedy ze bych se mel odhlasit...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak pro shrnutí:
    Restaurace Na kopečku,
    http://wwww.restaurace-nakopecku.cz/
    Dnes od 1900
    Je tam rezervace na moje jméno.
    Kdyžtak volejte 739673971
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Super, pokusim se tam dorazit kratce po sedmy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam