• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    zachvilu bude kventin vs sharny, ak chcete pozerat tak mi napiste na sc2 kedze nejak sa nemozem nalogovat do nyx a nyxliga channelu tam
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Kdyby chtel nekdo obsovat, tak muzete.
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    MARTYMARTY: priste ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Mimochodem, tohle je presne typ veci, kterou je lepci resit na irc nez tady :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SKELLYUS: Me to svisti
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    Funguje vam reportovaci system, nebo mam opravdu tak posahanej internet dnes :-/
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    od 20:00 Samiel v. Darksun
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    MCKIDNEY: já tě mam přidaného i v Sc2 a každý den tě tam vidím. Jen sem nějak nenapsal. Jak se stěhuju, tak jsem rad, ze si k tomu sednu a dam ladder.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GAPPO: Tak si ho přidej at muzeme domluvit ten zpas
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    Ja jsem na IRC také pravidelně, zapnu pc a rovnou zapínám ICR, jen jsem si jaksi ještě nepřidal nyx kanal :( :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No já třeba rozhodně ne, bo na bnetu jsem tak dvě hodiny do týdne, zatímco na irc tak 10 hodin denně :-)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: ja se kouknu, co lepsiho delat v praci :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    20:30 (nejspíš) SAVANNAH vs TENERD , pokud někdo chce obsit, tak buďte cca v tu dobu na NyxLiga channelu :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    GAPPO: akorát tahám patch. Ale lepší poslabší než žádné. Funkcionalitu určitě budou vylepšovat pokud bude třeba, hlavní je ten první krok, že to tam je
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    PANVA: Co ze? to uz jsme se dockali :-/
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    WA9NO: jsou ale šilene .... zlate irc
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    SAVANNAH: uz jsou chat rooms? coool
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Tak co, vyměníme IRC za inbuilt chat rooms? :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    no jasne cloacknuty observer stoji 25/75 a na overseera potrebujes 150/100 a ma to namiesto cloacku debilne flusnutie ktore je dobre akurat tak proti zergovi a ak je protoss debil tak aj proti nemu :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    THIS! The System Alert panel has been moved to the top of the screen and the duration of most system alerts has been reduced.

to me tak neskutecne mrdalo, jak mi tam blikalo porad ze zpomaluju hru a furt se mi to pletlo do klikani... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam