• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: Tak uvidíme ... třeba mu někdo bude celou hru držet jednu ruku a přes oči bude mít pásku nebo tak něco a dám ho ;)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    SAVANNAH: No tak je mi to jasny ze to bude potupa, ale zkusim umrit se cti:D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: No jako co jsem s ním hrál minule, tak jsem zrovna sebevědomí nepobral :D Takže si ho užij o kolo pozděj :D
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    ono je to takhle jo? aha, tak jo, to beru, tak hodne stesti:D

teda ono s moc nepomuzu, pac kdyz vyhraju pristi kolo a destroyer taky, tak s nim budu hrat stejne, ale jeste je tu varianta ze ho porazis a budu hrat s tebou a nebo ze prohraju a budu mit klid:D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: No tak ty máš horší Buch, než já. A pokud správně koukám, tak nikdo už se na 9b/15 buch dostat nemůže (9b máš ty a pak může mít mckidney a kozlikk, hrajou spolu, takže ten, co vyhraje, bude mí +3b, ale jenom +6buch a tzn. max 12 buch). No a pokud bude destroy první a já druhej, tak hraju s nim. A ty dostaneš vítěze mckidney-kozlikk :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    No a nebo ja a to taky nechci, teda presneji, ja nechci hrat ani proti tobe:D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Jééé, že nebudu hrát příští zápas s Destroyerem ... zase? :( Já nechci :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SHARNY: gg gl hf :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    aah to jsem zrovna dorazil domu
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Sharny : Jandos během 4 minut....:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KOM: no fear liga zas tak moc neznamena :)
    KOM
    KOM --- ---
    ARCHITECH: Hehe, tak to jsem štastnej :) Díky za vysvětlení kluci.
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    KOM: jak pise KEJML, kdyz je v nejaky skupine se stejnym poctem bodu lichej pocet lidi, tak to jednoho pribere z ty skupiny, co je pod tim. A tys byl diky pomocnymu hodnoceni (buchholz, score, abeceda) na prvnim miste... A hraci se pak parujou horni pulka se spodni pulkou
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOM:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0v%C3%BDcarsk%C3%BD_syst%C3%A9m

Buchholzův systém - Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Buchholz%C5%AFv_syst%C3%A9m

Jak koukám, tak hráčů, co zatím prohráli dva zápasy je lichý počet, takže se holt může stát, že ty, který mezi ně patříš dostaneš někoho, kdo má jednu výhru a jednu prohru. To, že soupeř zrovna z diamantový ligy v tomto nehraje roli.

V dalším kole (zvlášť pokud nevyhraješ) už budeš mít šanci na diamantovýho soupeře prakticky nulovou
    KOM
    KOM --- ---
    Jak se rozdělují hráčí v jednotlivých kolech? Ani jednou jsem nevyhrál a teď mám hrát proti Gwinnovi, kterej je 10. v Diamond lize, to si asi zase moc nezahraju :) Měl jsem za to, že pak horší hrajou s horšíma atd...
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    NARMO: ATMKO: Ok, zacneme niekedy po osmej, presne urceny cas nemame kvoli mne :D
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    KVENTIN: tez se rad kouknu, pridam si tea pocitejte se mnou
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    abriel, lobin dneska kolem 22h ale asi to nebude ke koukani stat za to :)
    NARMO
    NARMO --- ---
    KVENTIN: rad bych se mrknul :-)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    nedela, okolo 20:00-20:30 slupka vs kventin
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    Dnes (NEDELE) odpoledne ci navecer ATM vs Architech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam