• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: Tak to vypadá, že dostaneš destroyáka a já kozlíka :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    JANDOS: JJ, skoda ze sem na sluzebce, ale na dalku fandim ledvince!
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    SAVANNAH: nn, to je uplne normalni, sem si ted vzpomel an sachove turnaje a tam je to take tak...idealni je byt tesne nad pulkou, beres vzdy papirove nejslabsiho...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: Damn, tak to nechápu ... Jaký dává smysl, že hraje 1. s 3. a 2. s 4.? Nemělo by být 1. s 4. a 2. s 3.?

KOZLIKK: supr, rád kouknu :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    SAVANNAH: Ne, bude s nim hrat treti, takze ten s predposlednim bucholz, proto fandim ledvince:)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ARCHITECH: Aha... takže naopak nemám šanci hrát s destroyem a bude s ním hrát ten 9-bodový, který bude mít nejhorší buch?
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    Pak si muzem se Savannah zahrat o tu cest prohrat:D
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    ARCHITECH: Ok, fandim ledvince:D
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    SAVANNAH: Paruje se to ve skupinach podle poctu bodu, je jedno, jakej buch. a potom horni pulka s dolni pulkou, takze 1. s 3. a 2. se 4.
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    SAVANNAH: Mam plan, ja se pripojim jako spectator a ty me omylem hodis k sobe do tymu, dame si stejnou rasu a dame double six pool... a to by bylo aby nebylo...kdo by koukal na to, proc maj ty zabky jinou barvu:D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: Tak uvidíme ... třeba mu někdo bude celou hru držet jednu ruku a přes oči bude mít pásku nebo tak něco a dám ho ;)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    SAVANNAH: No tak je mi to jasny ze to bude potupa, ale zkusim umrit se cti:D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: No jako co jsem s ním hrál minule, tak jsem zrovna sebevědomí nepobral :D Takže si ho užij o kolo pozděj :D
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    ono je to takhle jo? aha, tak jo, to beru, tak hodne stesti:D

teda ono s moc nepomuzu, pac kdyz vyhraju pristi kolo a destroyer taky, tak s nim budu hrat stejne, ale jeste je tu varianta ze ho porazis a budu hrat s tebou a nebo ze prohraju a budu mit klid:D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ATMKO: No tak ty máš horší Buch, než já. A pokud správně koukám, tak nikdo už se na 9b/15 buch dostat nemůže (9b máš ty a pak může mít mckidney a kozlikk, hrajou spolu, takže ten, co vyhraje, bude mí +3b, ale jenom +6buch a tzn. max 12 buch). No a pokud bude destroy první a já druhej, tak hraju s nim. A ty dostaneš vítěze mckidney-kozlikk :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    No a nebo ja a to taky nechci, teda presneji, ja nechci hrat ani proti tobe:D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Jééé, že nebudu hrát příští zápas s Destroyerem ... zase? :( Já nechci :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SHARNY: gg gl hf :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    aah to jsem zrovna dorazil domu
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Sharny : Jandos během 4 minut....:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KOM: no fear liga zas tak moc neznamena :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam