• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    tuším, že je to Archiho práce :) taky žasnu
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Záhlaví jsou všechny pěkný! :) A po pravdě mám takový pocit, že tam má Marty nějaký skript, co mu to mění automaticky... Každopádně +1 :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    To záhlaví je moc pěkný!
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    TRIPLT: Počítej se mnou :). V podstatě i se Sharnym, dneska večír ke mně jde a dáme all night pařbu sc, kompa připojíme na 48´ tv a bude to opravdový "sportovní" zážitek, tak se koukejte snažit kluci :-D.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    20:00
    Strangerd vs TriplT

;)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    To se mění samo, nebo se Architech nudí?:)
    SURAN
    SURAN --- ---
    tento je fakt husty !!
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Jo, tenhle NSL banner je taky dobrej :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    SHARNY: presne, vcera mi to vecir uz moc nemyslelo :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    WA9NO: Myslíš mass marines?.... (:
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WA9NO: :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    resp, all marines
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    TENERD: lyl, mno ten komentar bude epickej ze zacatku rekl bych :-)) uvidim ze dela double gass a budu tvrdit ze to budou fast marines
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: Jojo, archi je přecejenom lepší grafik než já :) THUMBS UP
    TENERD
    TENERD --- ---
    SHARNY: uz jen NOMTV a komentatorska dvojice WA9NKOOG :)

SHARNY
    SHARNY --- ---
    Velký plus za nový záhlaví, NSL zní tak profesionálně... :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ARCHITECH: Jo jasny, jako to 2v2 si muzou usporadat uz ted, ja mluvil o ty moznosti, jestli se nekdy objevi v systemu. Porad jeste nevim, jak je to presne udelany, ale neprijde mi, ze by to muselo bejt nejaky vyslovene komplikovany, podle toho, co jsi mi zatim rikal :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MARTYMARTY: No bohuzel pridat 2v2 do systemu nejspis bude dost prace. Nicmene pokud by bylo jen par tymu (coz myslim, ze by bylo), tak by to slo asi zvladnout i bez systemu. Treba pres google spreadsheet nebo tak neco. Akorat nekdo by si holt musel vzit na starost organizaci :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    tak oprava, slupka vs atm zacne ted, v 21,05
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Komentáře, streamy: šup do toho, udělejte nějaký streamy, videjka na youtube nebo na nějaké ftp, rapid apod., cokoliv, udělejte na to třeba kanál na YT klidně, přidáme do záhlaví, kvalita bude ze začátku dost na hovno, ale to se vypiluje, potřeba je začít...

2v2 turnaj: zatím se vysloveně 2v2 turnaj neplánuje, ale to neznamená, že se nic neplánuje, plánuje se toho až moc, stay tuned :-) Jinak na to 2v2 myslím není momentálně hlavně udělaný systém, ale teoreticky by nemuselo být tak moc práce to tam přidat, takže až to bude, tak se uvidí... pro turnaje čistě jednodenní je nejdřív ale potřeba přidělat podporu čistě pavouka :)

SAVANNAH: Njn, jenom takovej experiment, budou dalsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam