• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    nazdar hosi, kedy by sme dali pivko v Prg? mne teda vyhovuju datumy 3.2 a 5.2 a som za 3.2. :] ak sa viaceri nejak nazberame tak potom sa dohodneme aj na mieste :]
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ouch tak na me pripadl opravdu Destro... :)
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    Včera jsem čekal na soupře až jsem z toho usnul :) Kolo se přepočítalo a hra neodehrána :( Hold příště..
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Hehe, ta TOP4, kde 3 lidi prohráli pouze s Destroyerem a jeden je on sám, je dost smutná :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LOBIN: nj to byla chybka u upstream ;) Uz je to opravene
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MCKIDNEY: supr, akorat je tam asi nakej bug, nefunguje korektne
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---

Pod záhlavím je aplikace pro zobrazení aktuální ho stavu NSL

PERRY
    PERRY --- ---
    MARTYMARTY: dik

MCKIDNEY: sweet!
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    OGLOKOOG: (v této situaci je jinak užitečná featura nyxu poněkud nevhodná)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Tak jsem právě vyhrál rozhodující hru (za stavu 1:1) carrier rushem :D
    YouTube - Not Giving a Fuck!
    http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    PERRY: Už to tam je, dík za nápad to tam dát.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    PERRY: Pridam tam, no, normalne pokud to zapricinil jeden z vas, ze se na to vysral, tak si reportovat vitezstvi, pokud jste si to posrali oba, tak nic, ono vam to samo zkontumuje
    PERRY
    PERRY --- ---
    MARTYMARTY: ja vim a je to fajn. :) hledal jsem ve FAQ, ale nenalezl jsem—co mam teda delat, kdyz to neodehrajem? Mam neco reportnout?
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    PERRY: Tak ale jak říká ATMKO, přímo tam máš co je aktuálně za kolo a kolik času je do konce, na úvodní stránce :) // edit, bylo to ATMKO, ne Triplt
    PERRY
    PERRY --- ---
    no ja se zrovna ucim na statnice, takze jsem myslenkama trosku jinde, ale prave SCTMS cas od casu zkouknu, abych zjistil, v jake fazi se to prave nachazime… no a dnes jsem zjistil, ze je potreba odehrat :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    OGLOKOOG: jsem tu celej nazhavenej :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    PERRY: hehe a co SCTMS kde to mas i s odpoctem? A kolo vzdy zacina kdyz to predchozi skonci a uz pri tom predchozim vidis odpocet kdy to bude...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PERRY: eh... sak si pamatuju snad odehral jsem... konci to za 2 dny... hm to startne nove kolo :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Njn, časem snad přibude nějaké automatické upozornění, že začalo další kolo. Zrovna vy dva jste už ale mazáci, tak byste si to měli líp hlídat :)
    PERRY
    PERRY --- ---
    OGLOKOOG: jsem na tom stejne s WA9NO. Celkem bych ocenil jakekoliv upozorneni, ze zacalo dalsi kolo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam