• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: ak stale hras zergov tak ti budem fandit :]]] a teda podla mna to zvladas celkom s prehladom do finale :]
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ajaj), No dneska vecer bych snad mohl ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KVENTIN: No triplt nebo gwinn me vyndaj, coz o to, jenom aby se to proste zbytecne nezdrzovalo :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: co, cely si nateseny ze destu chytis az vo finale :D ak ti v tom nejaky odvazlivec nahodou nezabrani este skorej :]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    gwinn vs triplt & destoryer vs sharny CHOP CHOP, tady to sice ukazuje, ze Ro8 konci za 5 dni, ale to by melo skoncit cely playoff :D
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOM: A teda ta diskuze je z roku 2004, takže některý údaje tam nejsou zrovna aktuální...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KOM: No tak minimálně v tom, že TS je server, kam může na kanál přijít, odejít x lidí, máš tam x kanálů na serveru, můžeš tam přidělovat userům práva různě na ty kanály chodit, dá se to nějakým způsobem administrovat atd. To v tom linku je podle mě bullshit, že by to bylo nějak hezčí to ovládání, mě skype ovládáním tbh dost sere (to je asi subjektivní). Rozdíl hlavní prostě je ten, že skype nainstaluješ, přidáš si lidi a jedeš, zatímco TS server se musí nastavit, potřebuješ na to server, atd... Jako na komunikaci 1vs1 je prostě TS (nebo cokoliv, ventrillo atp.) overkill zkrátka
    KOM
    KOM --- ---
    KOM
    KOM --- ---
    MCKIDNEY: V cem je TeamSpeak lepsi nez Skype? Zrovna vcera jsem si toho poprve vsiml u nejakych komentovanych replayu...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    JANDOS: Nj, honem na sal, zhluboka dejchat...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Uz to prasklo jo ? ;]
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak já tam toho masochista nedal, to byl architech ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    No jooo, kdyz on to kidney nemohl vydrzet se nepochlubit, na domene rozjedeme system az dobehne tato season, aby se nahodou neco neposralo :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Prozatimní podoba thensl.cz se mi líbí :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    To už si pomalu můžem udělat Nyx klan, dělat A tým z předních příček ligy a pod záštitou nyxu začít hrát turnaje, přičemž za reklamu dostanem premium účty.... woah... :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Přidávám na nástěnku link na Twitter, pokud používáte, tak novinky tam budou tam, ale budou samozřejmě i na nyxu.

Sledujte nás taky na Twitter, UStream , IRC

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak co se týče pythonu prý volno má. Co se týče PHP/SSH a podobných blbostí okolo, tak toho mám dost k dispozici já.

Už se testuje teamspeak 3 provoz, aby jsme nemuslei pouzivat skype. Bude tu i nějaký VOD systém postavený na torrentu. No a co mě přijde pod ruku ;)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    A pracuje se na nějakém hostingu? Můžu kdyžtak zkusit něco sehnat
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SAVANNAH: Cache nebyla, protoze architektovi to doma vypadlo. Pracuju na lepší verzi.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: jo taky mam pozvanek 5 a nevim co s nima
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam