• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    DESTROYER: Ladder hraju celej den, jen mě napadlo dát s někym z nyxu a už byl nápad na forever alone :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SHARNY: play some ladder ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHARNY: mš lezt na IRC :D
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Pardon za velikost, nejsem zrovna grafik.... :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    ASS_KICKER: ja taky, kam jedes?
    ASS_KICKER
    ASS_KICKER --- ---
    jo zrovna jedu na ten vikend do rakous
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MARTYMARTY: ja bych se 2v2 turnaje zucastnil rad, ale az skonci zimni sezona a nebudu na horach o vikendu ;)) tohle se mi zrovna kreje :(
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    OGLOKOOG: To jo :) A Destroyer hraje sám, ať to má cenu :D
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    2v2 je úplně nejvíc epic.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: Mozna budu v patek pit tak nevim :-D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Já bych rád, ale bohužel ten víkend jsem mimo :/
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY: Jenom pro upřesnění, anketa pro ID SKELLYUS (ještě se neumístil vysoko v naší lize, takže nemá prémiovku :P) - dotazy a připomínky proto směřujte na něj.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Víkendového turnaje 2v2 4.-5.3. bych se:

32 hlasy od 32 respondentů

DEMENCE
      DEMENCE --- ---
      GZ Destroyer!
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Klub je nyní veřejný, tak ať se tu i nadále všichni chovají pěkně a slušně. Na pořádek kromě mě dohlíží ID ARCHITECH a MCKIDNEY, tak na ně buďte hodní.
      GAPPO
      GAPPO --- ---
      DESTROYER - gratulace ! :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Omlouvám se za drobné zpoždění s touto zprávou, až teď jsem dorazil z naší válečné porady ohledně NSL u MCKIDNEYho.

Season 3 je u konce, ke nečekanému zvratu ve finále nedošlo a DESTROYER dokončil svojí suverénní cestu a vyhrál 4-2 nad MARTYMARTYm a tím to celé vyhrál, gratulace! Díky všem, co se zúčastnili, ať už jim to tuhle sezónu vyšlo podle představ nebo třeba ne tak úplně. Určitě se Vám to podaří líp v sezóně další.

Prémiová verze byla převedena hráčům, kteří si ji vybojovali. S nálepkami se situace trošinku zkomplikovala, jelikož původní člověk, co je měl tisknout nějak zavřel krám a momentálně MCKIDNEY zařídil tisknutí jinde a akorát je třeba počkat, až budou tisknout další várku. Kvalifikanti do play off se jich ale v dohledné době snad dočkají.

V souvislosti s tím uspořádáme rovněž nějakou hospodu, kde se předají, takže až bude konkrétnější termín s jejich dodáním, budu dále informovat.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na srazu jsme dneska pořešili celkem hafo věcí, SAVANNAH rozsednul MCKIDNEYmu postel, šli jsme si pro pizzu na metalový koncert a vůbec to byla legrace, implementace změn už taková legrace nebude a chvilku to zabere, takže počítejte s nějakou prodlevou do season 4, snad v rozsahu 2-3 týdnů, když bůh dá!

Díky vám všem za účast a těšme se společně na další sezónu!
      DESTROYER
      DESTROYER --- ---
      ok tak za chvili hrame kdo bude chtit obs :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      SAMIEL: Chill ur beans, ty jses fakt strasnej alkoholik... :) Vseho docasu
      SAMIEL
      SAMIEL --- ---
      MARTYMARTY: coz by melo byt obohaceno zaverecnym oslavnym pivkem :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Finále bude někdy v sobotu nebo v neděli, prostě o víkendu :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam