• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: kde ž = 6 :)

ANARCHA: Hele od toho to je, aby si lidi zahráli, teď už si snad zahrajou, po těch ne tak vychystanejch předchozích sezónách v tomhle ohledu, opravdu všichni
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KVENTIN: ano bude TOP 10 a volných ž míst pro wildcard

Bude King of The Hill Event 2x pro místenky + něco od Martyho pro zbylé 4
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    MARTYMARTY: no testnu to sice jsem lama , ale aspoň bude zábava.
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: lol este budete nejaka kvalifikacka do hornej grupy? :D sice tam dostanem straaaasne naprdel keby som sa tam dostal ale to neva :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KVENTIN: No hej, pokud se tam jeste nejak nekvalifikujes / nedostanes wildcard :) Nekde potom vyvesim jeste vysledky z minule season, bo jsem si vsiml, ze ted nendou videt, no
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: ozaj takze podla tej minulej sezony som v tej dolnej skupine ze? :]]]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TheNSL.cz | NSL SEASON 4 zahájení registrací
    http://thensl.cz/nsl-season-4-zahajeni-registraci/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: jo koukam, ze ja videl jen tu #6 (u tech predchozich jsem myslel, ze uz jsem je videl driv). ta teda byla dost slaba. Takze zkouknu i ty dalsi a ty snad budou lepsi ;)

Mrknu na jeden svuj replay, co jsem nedavno hral.. treba bude stat za to :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    STAROJDA: Tak ja nevim, Epicfail - diamond, Jandos - Diamond/Masters, Destroyer - Masters ~top400 EU (Jeho souper mimochodem ~top200 EU (momentalne) a v minule season 4100+ bodu), tak nevim, co bys chtel :]

Svoje hry klidne posilej, viz vyzva na konci novinky, idealne 10-15 minut hry, pokud to stoji za to, tak samozrejme klidne i delsi :)

Moje hry jsou dost nuda, jdu vetsinou nejaky allin nebo FE a bud to dam nebo ne, nevim co mckidneyho hry, ale tak treba na nejake vysvetlovani strategii to muzem udelat, to urcite jo...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: no to staci kdyz poslu neco ze svych her, ikdyz jsem v goldu :).

Takze z toho usuzuju, ze byste mohli pouzit i svoje nejaky hry, ne? Libi se mi styl, kdy komentator mluvi o svoji hre...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    STAROJDA: Ja takhle mluvim i normalne :D Nejakej lepsi replay posli, ne? :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: jezkumane, to ste si nemohli vybrat replay, kde nehrajou takovy lamy? nechapu, co bylo smyslem ;)

Jinak chvalim McKidneyho za prirozeny projev. Ty naopak to ze sebe tahas jak z chlupaty deky ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Haters gonna hate...

TheNSL.cz | Jak (ne)dělat Starcraft Casting #4, #5, #6
    http://thensl.cz/jak-nedelat-starcraft-casting-4/
    ASOCIOLOG
    ASOCIOLOG --- ---
    Sice od vás dostanu brutální klepec, ale přihlásím se. A obrovské díky...
    KOM
    KOM --- ---
    JJ, taky mam dost pozvanek, tak muzu nejaky hodit do placu...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: ja uz jednoho naverboval, pocita s tim ;).. takze šupšup spustit dalsi kolo :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Nemluvě o tom, že pokud máte nějaký offnyx kámoše co by si tohle zahráli, tak šup, já mam třeba 5 volnejch pozvánek, určitě i další lidi, takže ať se ozvou/přihlásí a ozvou/přihlásí :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    STRANGERD: Pokud se nám podaří získat všechny co hráli minule, pak to bude dostatek a bude to úspěch.

Co se týče účasti vašich kamarádů - nevidím v tom problém - APP by měla podporovat registraci, pokud bude problem, tak do pošty ID ARCHITECH

A nyx klub je veřejný na http://nyx.thensl.cz
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    dlouho sem se nepodival a teda smekam, libovej system - libi se mi hlavne ty up&down matche a vzhledem ke svymu masivnimu treninku posledni dobou je asi i vyzkousim :)) nicmene uz zminenej problem s nedostatkem hracu by moh bejt realnej, muzou se ucastnit i nenyxaci? pripadne necesi? :)
    UPREAL
    UPREAL --- ---
    ja jsem pro vsecky GSL mapy, ty jsou dost skvely, a zbytek nejaky klasiky (xel'naga caverns, shakuras ...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam