• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LOBIN: Herní sluchátka doporučuji Siberia V/2
    SteelSeries – SteelSeries Siberia V2
    http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-v2
    Případně pecky, ale to mám spíš na cesty a práci
    SteelSeries Siberia in-ear headset - Audio
    http://shop.steelseries.com/index.php/audio/steelseries-siberia-in-ear-headset.html
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    jaka pouzivate sluchatna ka teamspeak/ingame voice chat? nejaka doporuceni?

jde mi o inspiraci v tom co pouzivaj ostatni aktivne hrajici (i vikendove hrajici)

dik :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak už zbývají aspon 2 lidé na KOTH
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    nejakej kvalifikacni turnaj bude jeste az pristi vikend, ja jsem ted moc busy, sorry, a system jeste hotovej neni, abysme to mohli spustit .]
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Marty je moc unavenej to jenom vyhlásit ;)

Takže KOTH jsou oponenti a 1 ucastnik, takze pokud nekdo pujde taky, tak stream je hotov a připraven ;)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: ATMKO a jeho skvělý TvT mě hold nepustili dál :-) Ale moc pěkný hry a fakt jsem si to užil :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Martyho šance #2 dohrána. Zvítězil EPICFAIL a získal tak 30 dní prémiové verze. Protože EPICFAIL již je do GB kvalifikovaný, podmínky splnil ATMKO, který se umístil na pozici druhé a získal tím slot do GB.

GRATULACE a těšte se na další kvalifikaci!
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže uzavřeno, 10 hráčů se přihlásilo, dnes ve 14:00 se dostavte na IRC (ideálně chvilku před), kontumace po 10ti minutách.

Bracket je / bude se v průběhu updatovat tu:
    Marty's Chance 2 - CHALLONGE!
    http://challonge.com/martychance2
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Doufám, že vás trojice NE, NE. NE neodradila (Nechápe, Nepřečetl, Nerozumí)
    a i přes tu negativní vlnu se budete zajímat. Dnes večer bude betatest streamu a volitelné hry na ohnivé mapě. Přidávám taky možnost přidat 1-2 schody podle účasti.

Více: [ MCKIDNEY @ STARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE ]
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Ok, jestli upadne na prvnim schodu, tak ok :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Já ti nevím, NASL začíná v 1800 a to už se myslím hrálo semi finále. Ale možný to je, už jsem pak nedával tolik pozor.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Imho jo, skoncili jsme nekdy po mezi 19-20 to finale myslim, tak precejenom to bylo 5 kol bo3/bo5, pocitej tak cca kolo na slabou hodinku vetsinou...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: Tak tady se musim ale MCK zastat, ze on se tim ze bude mit vic score nedostane do GB, on se dostane na zacatek tech jeho schodu, potom se teprve zacnou hrat 1v1 zapasy a tak, ale je tam ten pomyslnej "SCORE HRAC", kterej na zacatku se vybere takhle pochybne, ale kdyz to pak posere hned, tak pujde na radu treba ten druhej nebo se vybere nekdo dalsi stejnym zpusobem...

me to taky nebylo moc jasny a tedka mozna ani neni... je to takovy zvlastni, ale pokud to nekoho bude bavit (jakoze by asi mohlo, kdyz to pochopi), tak proc to parkrat nezkusit .]
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Fakt 4?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHARNY: hele jestli se bronzák probije Gold, Plat, Diamantovým oponentem, tak si slouží bojovat s lidma v golden Boys.

to že někdo vyhraje to FFA, což Bronzák nevyhraje (ani kdyby na něj nikdo neutočil a měl 100% štěstí), tak zkouška odvahy jsou až ty jednotlivé schody. Za to, že vyhraje FFA dostane jen samolepku.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: Minule bylo na cca 4 hodinky ve 12ti lidech? tak nejak +/-
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCKIDNEY: Nedělí se to na ty skupiny proto, aby si lidi zahráli víc vyváženejch her proti sobě?
    Řekněme, že bude jeden hráč z bronzu a několik diamantovejch - oni se pořežou, on v jedenáctý minutě nějakou záhadou (??!! ale i to se stát může) bude mít největší čísílko v tabulce, protože bude mít prostě štěstí, že ho nikdo nepushnul a pojede si svůj buildík) - odvaha... fajn, ale nejvíc to pak stejně odnese on, protože dostane výklep v lize a pořádně si nezahraje
    jen taková teze - celkově jsem moc nepochopil toho krále svého kopce (imho je tam to prostřední slovo úplně navíc), takže ti do toho radši moc kecat nebudu :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHARNY: minule cca 2 a půl hodiny, pokud bude účast menší, jak to vypadá, tak asi méně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam