• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    YARRICK
    YARRICK --- ---
    Chlapy to zacnem az na podzim ?
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    tak ja vyrazam na pohodu tak dufam ze sa tento vikend nic extremne nezomelie co sa tyka ligy :] majte sa pekne
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Poslední Martyho Šance #5 je za námi, 30 dní prémiovky si odnesl TRIPLT a na druhém místě za ním skončil TENERD a kvalifikoval se tak do Golden Boys.

Díky všem za účast, můžete se v příštím cca týdnu těšit na finální nominace do Golden Boys na wildcards a během 14 dní na začátek Season 4.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    http://twitter.com/NSL_BansheeHero
    #theNSL - Sezóna 4 se blíží a od 1700 je poslední Martyho Šance. Pojde se podívat na, nebo zahrát, #starcraft chat.thensl.cz
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Pokud bude min jak 8 ucastniku zitra, tak se cela zalezitost odehraje ve formatu kazdy s kazdym misto pavouka.
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    SUNBEAM: jj, ta atmosfera se mi libi taky hodne... proste takova stredne velka LANparty v supr prostredi, navic ta hospoda pod tim, moznost pro fanousky tam koukat + moznost pro hrace jit se pozdravit s fanousky a zachlastat... supr. Proste kdyby mel nekdo takovy zazemi, kde se da udelat podobna BYOC LAN party tady v cechach, tak reknete, ja tam prijedu :-))
    Komentar je taky zajimavej, nekdo je lepsi, nekdo je horsi, ale globalne zajimavy...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    XPEEPAX: no pak už to fakt přeháněli, to je recht

mě spíš celej ten turnaj přijde zajímavej vůbec tou organizací, atmosférou, která tam je a hlavně komentářem, není často profesionální, ale zase se k mikrofonu dostávaj hráči, kteří tam nikdy nebyli a asi nebudo ua člověk se dozvídá zajímavé věci, občas mluvěj i k tématu :o)

rozhodně je to zábava a stojí za to na to občas mrknout
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    SUNBEAM: jj, uz na to koukam druhej den, dole v ty hospode to muze bejt super :-)
    To jak trollovali goodyho uz mi neprislo ani moc vtipny a spis trapny, holt ma jinej playstyle, ale vzhledem k tomu, ze patri k top hracum, tak nevim proc se do nej tolik navazeli... ja bejt Goody (a mit jeho postavu), tak se asi nebojim tem trotlum dat bombu :-))
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    docela zajímavě řešenej turnaj

TaKeTV.net – home
    http://taketv.net/

zápasy zpravidla komentují samotní účastníci turnaje, aktuálně strašně drbou goodyho a jeho APM a tanky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Výpadek některých NSL služeb byl zapříčiněn poskytovatelem elektřiny. HW je sice zničen, ale data se už synchronizují do nového stroje. Očekávejte TeamSpeak a další služby brzo online. Omlouvám se všem 15ti uživatelům.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nebojte, že přijdete o stream, kdzž budete hrát :D Budou určitě i vody ;)

No a pokud se chlapák Marty dorelaxuje, tak bude castovat taky.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak zatím do Šance #5 přihlášeno 5 lidí, takže nic moc, tak se koukejte pochlapit... Neděle 26.6. - 17:00 start, přihlášky do pošty nebo marty@thensl.cz
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: Jo už se to párkrát stalo, no, je za to akorát doživotní ban z theNSL a musíš napsat omluvny dopis, který pak na vlastní náklady uveřejníš v 5ti nejčtenějších periodikách v České Republice, Bangladéši a třetí zemi vlastního výběru... j/k

To je fuk, jestli to máš, zúčastnit se může každý přihlášený do theNSL a když to nestihneš, shit happens .)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Sakra, mám prémiovku a jsem v GB (aspoň myslím :D)

Marty, jak často se ti stává, že se někdo přihlásí a pak není? Protože to je u mne docela reálné, ale pokud bych to stihnul, tak bych si klidně zahrál a někomu dal easy win (od posledního nyx league jsem odehrál tak 5 her :D)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Life is like a dick, when it gets hard fuck anybody ;)

Martyho šanci bych mohl hrát třeba ve fullscreen tentokrát :D No nebo zase uděláme sranda cast mé vlastní hry? ;)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: tak pri najhorsom si mozes zahrat aj ty a mat moznost ziskat easy premiovku :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Už jste přihlášení dva, no...

Jenom přípomínám, že když bude historické maximum šance (13++ lidí), tak budou možná 2 místa místo 1 z top8 místo top4 pro kvalifikaci do GB.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KVENTIN: life is a bitch and then you die .)

Tak snad se tentokrát poštěstí víc .)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: tak ten desta ma fakt nasral :D inak by som prve kolo hral proti niekomu (uz si nespominam) co nebol pri kompe a dostal by som kontumacku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam