• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    WA9NO: Architect tam má pevné linky na vypršelou doménu. Nemůžu s tím teďka nic udělat.

Němělo by to přesměrovávat nikal, ale chybí tomu všechny styly, takže to vypadá ošklivě.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MARTYMARTY: me to presmerovava na nakou shit stranku :x
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: To mě nenapadlo, že adventů je víc :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TheNSL.cz | DreamHack Winter 2k11
    http://thensl.cz/dreamhack-winter-2k11/
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: No ono jde taky o to, že to bude několik turnajů několik nedělí, nebo ten stromeček budete rozsvěcet a zhasínat jak nějaký tajtrlíci z návštěvníků? :D Takže přinejhorším prošvihneš 1 ze 4 :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHARNY: tak uvidíš, ale neviděl bych to bledě ;)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCKIDNEY: Je to třeba od šesti, ale pochybuju, že by se líbilo, kdybych tam přiběhl v moment rozsvícení se slovy Marty/Jandos/Destroyer mě zas rozsekal :) Vykoumám to a kdyžtak si s váma zahraju ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHARNY: A to máš na celý den? Já myslel jže je to většinou jen oběd a pak až večer.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCKIDNEY: ÁÁÁÁÁ přislíbil jsem přítelkyni a rodině, že s nima půjdu na rozsvicení stromku :/ :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Někdo na DH? Kozlikk musel scratchovat, nabízí snad lístek zadarmo, takže to budete mít i se slevou... Zájemci pište ASAP
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KOM: No v principu jsme osvojili pavouka GSL a přidali extra části proto, aby si každý zahrál s dostatkem oponentů své úrovně.
    KOM
    KOM --- ---
    MCKIDNEY: Ja tem vselijakym systemum prave moc nerozumim, respektive se v nich neorientuju. Ale davam na vas, asi vite o cem je rec.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ono těch systémů je víc, navíc se to celé dá outsourcovat (i zdarma) k portálům, které to poskytují jako službu.

Ale my už upřímně nechceme spustit ligu ani ve formátu swiss ani double eliminination. Protože i rok po release se tady opravdu nesejdeme skillem.
    KOM
    KOM --- ---
    Jen tak me napadlo, jestli nezkusit pouzit nejaky takovyhle open source tournament. Bylo by to v PHPku, kterymu rozumi urcite vic lidi nez Pythonu... Ale jen tak hazu napad...

KMleague - php online league & tournament script
    http://kmleague.net/index.php?op=features
    YARRICK
    YARRICK --- ---
    KVENTIN, MCKIDNEY: Vyborne, jen tak dale. Poplacavejme se po zadech jaky je to super a fajn. Ja klidne pockam dalsi rok :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    sak omg ked chcete drtit nejaky turnaj tak je plno hovadin na ESL dokonca som tam nasiel nejaku strasnu slovensku ligu celkom aktivnu :D ale v lete bolo dost tych jednodnovych, a ako starojda vravel su aj dolezitejsie povinnosti ako usporiadavat turnaj hlavne ked sa tak rapidne zmenil system a nebolo to az tak jednoduche ako prepokladali :] ja sa celkom tesim ked sa to spusti :] a kto vie mozno dalsi turnaj bude s releasom heart of swarm a budeme mat trochu vacsiu sancu porazit destu :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Věnuju pořád čas twitteru a nyxu, věnuju čas tomu, aby fungovali produkty na thensl.cz (Zitra bude nový MoBo a vše zase poběží) vždy, když se situace nějak změnila, tak jste se to dozvěděli.

Když se vývoj kódu pozastavil, tak jsem s martym dělal klasifikace. Sehnal dárky pro zúčastněné.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Zadna absence informací není, všechno bylo sepsáno tady. Žádné odmítání pomoci také není, na IRC pomáhalo několik lidí.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam