• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    HURDA
    HURDA --- ---
    to se scriptuje jako AI, nebo jak?

TRIPLT: všechny lingy počítá jeden procesor, takže tam opravdu funguje hive mind
    ESY
    ESY --- ---
    TRIPLT: a co rikam ?:]
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ESY: mno na videjku se odizolovali ostatni od cilene...
    ESY
    ESY --- ---
    WRATA:
    STAROJDA:

on to ani nepotrebuje. kazda jednotka vi kdy na ni zacne co strilet. takze jen ta se odizoluje :]
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    WRATA: imho si ten skript spocita, na co tanky budou utocit. Urcite existuje presnej algoritmus, podle kteryho si tank vybere cil (= prvni ling co se objevi na dostrel).
    WRATA
    WRATA --- ---
    ESY: Jo jasny. Me spis zajmalo jak je mozny ze ty siege hitnou ty spravny zerglingy a pak mi doslo ze sou tagnuty(netusim jak) a ty siege cilujou ty s tim tagem
    ESY
    ESY --- ---
    WRATA: script :]
    WRATA
    WRATA --- ---
    DAFUQ?

Automaton 2000 Micro - Dodging Siege Tanks - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IKVFZ28ybQs&feature=relmfu
    ESY
    ESY --- ---
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    bio je v pohodě , ale já mám rád klasiku tanky + marine , ty maraudri mi moc nevoni a reaper je nepouzitelnej :)
    ESY
    ESY --- ---
    ARCHER: ja hraju jen bio prevazne :]
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    JA jsem taky terran a mam rad mech :)
    ESY
    ESY --- ---
    ARCHER: clovece ultim a me snedla pomalu 10 let:D a dalsi srrandy taky pekny casti. :][ cas mam clovek tak jak si ho udela. Hle ja six pool nemuzu jsem teran :D
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    To je dobře pokud te to abvi a mas na to cas proc ne , me hry spolkli nekolik let , od doby age of empires 2 ktery jsem hral zavodne az po sc2 , tedka po letech clovek zjisti ze jsou to jenom hry a v zivote nic neznamenaji . Nejaky Win ratio a podobne ,a le to je jedno. for fun si klidne dam asi me vyklepnes nejakym six poolem , ale to je fuk :)
    ESY
    ESY --- ---
    ARCHER: ja to hraju zatim 3/4 roku:D a od prvniho dne jsem to vzal vazne :D
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    Ja jsem to kdysi hraval fakt dost , ale uz na to neni cas a jsou jine priority nez premyslet jestli ten tank na tom cliffu dostreli na moji mineral lajnu a podobne :)
    ESY
    ESY --- ---
    ARCHER: sc se neda brat na lehkou vahu !:D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ARCHER: nene, je to forma kvalifikace skrze round robin skupiny. Každý si zahraje stejně bez ohledu na rank a pak je umístěn do 3 bracketu podle výsledku.

Jediná slabá stránka je losování do skupin, ale to se dá jednoduše zkontrolovat.
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    Neco jako master-diamond , platina-gold , silver-bronze ? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ARCHER: Nebereme, dokonce jsme to udělali tak, že budou 3 pavouci podle výkonu, takže si zahraješ tak nebo tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam