• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: se v tom tak vyznam neco mi vyber :D jde mi jen o to aspon trochu presne namerit vzdalenost..nic vic nepotrebuju
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    LUCCASH: no od tama urcite nic brat nebuduale pokud chces tak ti to muzu objednat
    jo co se tyce presnosti ... to ti presne rict nemuzu nikdy jsem to v ruce nedrzel, doporucuju si to nekde projit a zjistit jak to funguje, mozna ze to tam ten borec nekde pise, ja to moc nestudoval
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: no mi je to celkem jedno jde mi hlavne o to at je to presny...a slo by to na tebe objednat? Az si tam budes treba brat neco i ty?
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    nebo neco podobneho je jeste tady
    Range Finder Model 500 - eBay (item 270692356664 end time Jan-23-11 07:00:34 PST)
    http://cgi.ebay.com/Range-Finder-Model-500-/270692356664?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f06859238#ht_500wt_1156

LUCCASH: jj pay pal mam zarizeny
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: a mas pay pal?
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    LUCCASH: jinak co se tyce toho dalkomeru jak jsme spolu o tom vcera mluvili, pokud si vubec vzpomenes :-D tak co neco takoveho
    5x Auto Focusing MONOCULAR Range Finder Golf Scope - eBay (item 360332254800 end time Jan-29-11 01:49:04 PST)
    http://cgi.ebay.com/5x-Auto-Focusing-MONOCULAR-Range-Finder-Golf-Scope-/360332254800?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item53e579de50#ht_1837wt_905
    CVRK
    CVRK --- ---
    LUCCASH: to bych chtěl vidět :D
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: no jestli to jeste zopaknem tak priste budu kazdopadne min pit a vic fotit :D
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    LUCCASH: akorat koukam, ze jsem jak na potvoru odesel v tom nejlepsim :-(
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: nakonec sem je ale ukoristil tak pohoda :D
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    LUCCASH: no to ti nereknu :-) ale shanka po nich byla ;-)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    a zajimalo by me kdo nam tak osahal ty polaroidovy papiry :D
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    no jsem zvedavej co vyleze mi..nafotil jsem tri filmy
    CVRK
    CVRK --- ---
    MURHAAYA: jo ale to jsem byl tenkrát střízlivej, či co :D ;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    to bylo holedbani, ze smenou fotil i na dvoustovku a vylezlo to :D
    CVRK
    CVRK --- ---
    CVRK
    CVRK --- ---
    takže ze Smeny mi vylezly asi 3 fotky, jsem celej za*ranej od pizzy, je mi blbě a jsem nevyspanej.. prostě vydařená akce, těším se na další a díky všem zůčastněným :)
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    KYTI: ale jeste ze jsi ho premluvila, hrozne jim to tam spolu seklo ;)
    KYTI
    KYTI --- ---
    TLAMICKA: krasna blondyna, latex, maska, zlute kreslo - tak tohle jsem presne nestihla ani vyfotit a kolik prace mi dalo ho premluvit:))
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Vtipny bylo, jak ze zacatku vsichni - tisi, skromni a v atasu uz se to tam hemzilo jak v mravenisti :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam