• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Historicky první cvak z noveho Instaxe. Nic v tom nehledejte jen jsem chtel zjistit jestli to vubec funguje.

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    u skody sem prosly filmy uz dlouho nevidel. Budejarna na budejovicky stoji za vyzkouseni, ale jesli to tam bude vybrany, tak asi uz jen aukro (ebay). Fuji presunul svuj sklad do polska pry, takze u nas uz asi nebudou zadny prosly provie 400f za 50... sbohem a satecek.

jinak befoto.cz jeste.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    neměli byste nějakej šikovnej tip, kde bych mohl přijít k pár kinofilmům za lepší peníze (praga area)
    nemusely by bejt uplně fresh, čb, nebo barva, jen trošku vyšší isa (400, 800)

koukal jsem do ledničky a mám tam jen samý 100vky

slyšel jsem o nějaký drogerii na budějovický, filmy snad po 10kč, nebo že u škody prodávaj levněji filmy před expirací atd, ale nevim, jak to chodí
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KYTI: (To není mimochodem špatný.)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MURHAAYA: Vylezlo to zelenožlutý, co si vzpomínám, ale třeba to nějak doprasili v labu a kdovíco to bylo za film. Ad 64T: filtry žádný nemám, musel bych kupovat, to radši prodám a budu dál fotit na triádu Astia Provia Velvia.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MACHALIK: myslim ze se najde hodne lidi co by je rado zcrossovalo :) jinak muzes nasadit oteplujici filtr a fotit na ne normalne, podle toho jakej bude to bude chladnejsi az neutralni.

Astie vylezla cela ruzovo/cervena ne?
    KYTI
    KYTI --- ---
    moje prvni fotka byla na praktiku, ja na film zacala fotit pred tremi lety..)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MURHAAYA: Těch mám haldu a nefotím na ně a ty jsem nikdy nekrosoval (to jedno byla nějaká Astia snad, nepamatuju si to, je to hrozně dávno). Nevím, co s něma, popravdě, koupil jsem je v balíku se spoustou klasickejch E100? od Kodaku a od té doby je mám.

HYPNOGEN: Já měl (a stále mám) FED2b myslím. A miliardy papírovejch zoufotek a filmy srulovaný v ruličkách. 10 let nazpátek je temno, to jsem ještě bydlel u rodičů :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ty jo, taky doma zkusim najit neco co sem fotil kdyz by milo 14 na praktinu FX :) to sem jeste strihal negativy po okynku a ty osklivy zahazoval a nechaval si jen ty "hezky" :D Fomapan 100/24 snimku .)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    MACHALIK: :)
    já taky kdysi fotil na dálkoměr...
    dobré bylo, že tenkrát se všude zvětšovalo opticky, takže ty fotky nějak vypadaly.

tohle jsem fotil skoro před 15ti lety ;)

(FED5)

bylo mi 12
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MACHALIK: co tvoje 64T, ty uz necrosujes? :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KYTI: Teď se nechytám, jakej podíl, jaký kanály? To je ironie, jsem u toho za kokota?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KYTI: Jestli i lomofotky jsou braný za moc hoch, tak to už si neumím představit, kam dál se dá zajít :)

HYPNOGEN: 5 let nazpátek jsem fotil furt stejně, jen jsem ještě nebyl fetišista na diáky, takže jsem používal i negativy, a 10 let nazpátek jsem fotil dálkoměrem na Superiu 2+1 zdarma a nechával zvětšovat na 10x15 a obecně vůbec nevěděl, co dělám. Pankáč jsem ale nikdy nebyl, stačí mi se na to dívat u jinejch. Jednou jsem zkusil vyvolat film crossem a byla to pičovina a od té doby mám od všeho tohohle pokoj :)
    KYTI
    KYTI --- ---
    ...a ze tu je chat ohledne jednoho setkani ( na kterem mas, machaliku, obri podil, my mezi sebou komunikujeme jinymi kanaly.), to preci neznamena, ze sem budou davat fotky jen lidi, co byli na srazu. konec ot a chci videt hromady skvelych fotek! Brb.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    MACHALIK: však to jsou super věci :)
    osobně by mě zajímalo, jak jsi fotil "v mládí"... nevím, třeba 5-10 let zpátky.
    byl jsi pankáč? ;)
    KYTI
    KYTI --- ---
    MACHALIK: jenze to jako lomo beres spatne. fotky sem klidne hazej, tento klub vznikl proto, ze mnoho fotek v lomography nesedelo formatu tim, ze byly az prilis kvalitni, at uz strojem nebo zpracovanim, takze tve fotky sem rozhodne patri a ja za ne budu rada.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Fotím, ale něco jinýho a jinak než vy ostatní tady... já tenhle klub bral vždycky jako takový další lomo a sám nic takovýho nemám. Já fotím krajinu na diák a snažím se o maximální technickou kvalitu v rámci formátu, nejsem punker. Tak sem ani nic nedávám, neb nemám nic, co by souviselo s duchem klubu. Plus dávám do klubů okolo.

KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH: super. a machalik nam muze poslat nejaky taky report z ciziny, nebo tam nefotis? :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    KYTI: jinak ja uz mam vyvolano jen se naskenuje a neco snad nahodim .)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    V klidu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam