• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    Rossmanovi to vola CEWE COLOR v Praze na Chodově. Vola to pro celou ČR, sváží se tam filmy jak z TETY, SCHLECKRU, DM,FOTOLABU tak i z ROSSMANA. Tyjo ted jsem odkrila obchodní tajemství:)
    KYTI
    KYTI --- ---
    Sorry, ze vam do toho skacu, ale reseni filmu, skenovani a dalsi technicky veci se resi jinde, tohle je galerie, ne technicka podpora, na to je tisic jinych auditek - a primo na nastence klubu.) diky.)
    LIGI
    LIGI --- ---
    netusite, kdo jim to vola? pochybuju, ze na to ma rossman svuj lab.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    LIGI: ja to daval do Rossmanna 3x a vzdy spoko. myslim, ze nikde to levneji neudelaji. jedina skoda, ze nedelaji svitky :(

doufam, ze jim ta cena 50,- jeste dlouho vydrzi.
    LIGI
    LIGI --- ---
    KYTI: asi to zkusim, vysolit trojnasobek az se jim to poprvy nepovede muzu kdykoliv. vyhoda je, ze s tim nemusim nikam jezdit, rossmana mam za barakem.
    KYTI
    KYTI --- ---
    LIGI: ja tam dala hodne diaku z ameriky a nic se jim nestalo, dokonce - bylo to vyvolany lip, nez kdekoliv predtim z labu(ale ja chodim do labu do Zlina, tak kdo vi, co tam s tim delaji).
    LIGI
    LIGI --- ---
    KYTI: no to je hodne dobrej tip. jeste si zkusim rozmyslet, jestli se o to fakt nebojim. :) diky moc.
    KYTI
    KYTI --- ---
    LIGI: davam E6/cross k Rossmanovi do drogerie a vzdycky to bylo perfektne vyvolany a zabaleny, za 50Kc.
    LIGI
    LIGI --- ---
    MURHAAYA: at koukam jak koukam, cenu za diak tam nevidim. ty asi vis, co?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ultralab
    LIGI
    LIGI --- ---
    kam byste v praze dali E-6, tak aby to bylo zaroven levny a kvalitni, prosim? :)

opravdu me to zajima.
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    JIMMI15: Lepší než hlavolam!!
    GIO
    GIO --- ---
    JIMMI15: chudacek, toho uz nikdo neda dohromady:)
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    LIGI
    LIGI --- ---
    JIMMI15: tvuj pracovni stul? ;)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ot

KOLISTA2
    KOLISTA2 --- ---
    Žárovka za to samozřejmě nemůže :) Stačilo ji posadit jinam. Aspoň se mi potvrdilo, že svoje obvyklé pomalé tempo focení nemám zvyšovat, potom se přehlédne moc věcí :)
    Ale sraz byl bezva a inspiroval jsem se. Jakmile bude pokračování, jedu zas.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Žárovka je můj největší kamarád, nehanět žárovku :)
    KOLISTA2
    KOLISTA2 --- ---
    Sice opožděně, ale přece. Foma 400 je dofocená, vyvolaná a tady posílám odkaz na jednu fotku ze srazu.
    http://nd04.jxs.cz/702/677/52d74482da_73462464_o2.jpg

Mělo to být svícené dením světlem z okna na straně, ale než jsem se rozhoupal s focením a než jsem se nachystal, byla tma a žárovka na stropě tomu moc nepomohla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam