• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    nechcete si ty vykřinčníky oba dohromady strčit do prdele?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: a s tema pohledama nikam mas recht.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    RADYN: ne, to je diak na kraji moznosti a levnej skener.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MURHAAYA: zase luxus pane!!!
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---

a skoro celou dobu sem to dubloval i na cernobilej - sem marnej :/
    Murhaaya's gallery - Olympus OM-1 - 265 - Ophelia
    http://varial-artworks.com/fotky/?dir=/Olympus%20OM-1%20-%20265%20-%20Ophelia
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    dlouho nic nebylo. takovy podzimni vycvaky, po dlouhy dobe sem vytahl zuiko 135/3.5. to sklo je skvely, ale furt si s nim netykam.

Murhaaya's gallery - Olympus OM-1 - 268 - Ophelia
    http://varial-artworks.com/fotky/?dir=/Olympus%20OM-1%20-%20268%20-%20Ophelia
    KYTI
    KYTI --- ---

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUKAS87: Papir je 50x60. Vytah je asi 145cm. Pouzival sem Belar 80/4.5 (vim, ze je to stredoformatovej objektiv a vim, ze jsou lepsi) clonenej na 5.6.

S 50kou jsem mel problem v tom, ze bych nemohl promitat ze zvetsovaku polozeneho na stole na zem, ale na nejakou plochu nekde mezi zemi a stolem. N?azval bych to spis polnima podminkama.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    jak to máš velký, že na ty papíry musíš svítit minutu?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    STILL_PRIMITIVE: prehanej kontrast tam je, preci jen jsou to vsechno 400ky pushnuty na 1600 v ostrym svetle, ale snazil jsem se mit detail vsude (ci aspon v oblicejich a dulezitych mistech). tohle je jen fotka fotek v mizernym osvetleni.

napriklad ta smejici se divcina, jsou 4 expozice na papir, minuta na celek, minuta navic na jeji oblicej a dvakrat po mnute na jeji rameno. Jeji oblicej by mel byt prokreslenej aspon do urcity miry. Snazil jsem se vyhybat tomu, aby nekde v dulezitych svetlech zustal papir kompletne bez zcernani.

Zato stiny budou leckde asi slite, vetsina tech veci je focenych kolem EV1 - EV0

prijd se kouknout a pak uvidis.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MURHAAYA: neni to moc přehnanej kontrast? jako myslim přepálený a a zapečený zároveň?...no offence!
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak fotky zvětšeny a připraveny na pověšení :)

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DREAMCASTER: ta kolejovka je dobrá
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Trochu barev s te podzimni prahy

LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MURHAAYA: Pokud to jen trochu pujde a nekdo se prida, rad se zastavim!
    RAV
    RAV --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUCCASH: ve vlaku byla jedna hezka pruvodci... ale nechtela se fotit. a na vystave helmuta newtona bylo hodne peknejch slecen, ale na obrazcich :/
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MURHAAYA: kua a kde mas nejakou peknou nemku :P
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    RAV: na sony center jsem se vynoril cestou na Postdamer, v noci, napokraji sil a castecne dehydratovan a myslel jsem, ze jsem v Langove Metropolisu. Ze jsem jeden z tech nizsich kast co se dostal az na povrch :)) ale to uz sem nemel silu fotit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam