• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AZAZEL1MZ: na 13x18 je tedka na aukru http://aukro.cz/durst-18x24-cm-8x10-inch-componon-s-i2114540763.html

magnifax umi jako jedinej od meopty 6,5x9 vetsi uz jen magnitaurus. Opemus 7 by mel umet 6x7, ale nevidel sem ho a v meopte ani nemaj nahradni dily. Myslel jsem si blahove, ze by mohly byt kompatibilni se sestkou a vymenou kondenzoru a ramu, ze bych si mohl upgradovat.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MURHAAYA: :-) njn ja se posledni dobou pletu az moc casto :-) dobre vezmu objektiv a .. snad i neco sveho, ale uvidime jestli se bude dat neco cvaknout :-) cvaky z hospody me neberou tak treba neco po ceste, potrebuju dofotit film ve dovou fotacich :-) a premyslim jestli znovu nezalozit do LC-A :-) nejak me to bavi jak je to male a nemusim se s tim nastavovanim moc srat

jinak pro zajimavost moje pokusy s novou kamerou a svetly, snazil jsem se chytit jak facha centralni zaverka v LC-A
    Kanál uživatele azazel1mz - YouTube
    http://www.youtube.com/user/azazel1mz/videos

MURHAAYA: jednou jsme to uz resili :-) Krokus nejaky starsi model, nemuzu ted k tomu najit papiry ale mam pocit ze tam je nejak Krokus 44 sl (nebo tak nejak)
    Index of /temnokomornik
    http://martinz.fme.vutbr.cz/temnokomornik/
    stara sunka, ale zvlada az do 6x9 celkem solidne, ale ty pohyby jsou takove nemotorne a je to velke jak svine, taky jsem premyslel ze bych si nasel neco od meopty na zvetsovani do 6x9, docela bych v brne ocenil nejakou soukromou temnou komoru, kde by se za nejaky poplatek dalo v klidu zvetsovat na solidnim zvetsovaku a poradne si vyvolat papiry a nechat si je tam i nekde ususit, v te koupelne me to fakt sere, neni tam k hnuti, samozrejme ze to ma svoje kouzlo ale ... pohodli je pohodli, od te doby co jsem v Jindrichove hradci ochutnal temnou komoru o rozloze cca 10x4 metry tak ... je to jine kafe
    navic by me zajimalo i zvetsovani z formatu 13x18 kdyz uz na to mam aparat :-D ale nejakou obludu se mi soukrome kupovat nechce
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AZAZEL1MZ: pocitas spatne. OMko beru vzdy a vsude :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AZAZEL1MZ: kdyz je rec o fotkach, ja premyslim, ze poridim Magnifax 4, ale potreboval bych ramky a kondenzor na kino k tomu. Mam opemus 6 a ten nedovoli delat full format z 6x6 ani, orizne docela slusnej kus okraje. co mas ty?
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MURHAAYA: mmj pocitam asi dobre kdyz predpokladam ze nebudes brat svuj OM fotak a tak k tomu objektivu mam vzit sovji OM1
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: tu samozrejme pocitam mezi zeny ale i pri tom kdyz vezmeme planovane osazenstvo kolem stolu a ikdyz tam budeme mit dve pekne slecny, tak pokud kolektiv u stolu zprumeruju ... tak z toho vychazi prumerne skaredy chlap :-D

MURHAAYA: ok rad se podivam, chybi mi to ze nemam fotky na papiru, budu si muset najit cas a zajet nekde do nejakych potreb a koupit tam kousek drevotrisky a neco slozit

MURHAAYA: lenochu ;-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: ale ty 50x60 printy brat nebudu teda :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jinak mě napadá, jestli brát kalendář. Musel bych si ho vypůjčit od obdarovaných, neb jsem si sám žádnej nenechal. Ale je pěknej.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    par printu mam, neco si sundam v praci z cubiclu asi
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AZAZEL1MZ: Tos Kytí jistě potěšil.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: budeme se tesit, alespon to tam nebude jak v gay clubu ;-)

KYTI: ja si myslim ze si toho minule ani nevsimli

MURHAAYA: tak prijed sam, nezapomen vzit nejake nove printy ;-) nejaky zmrd mi na koleji ukradl desku ke zvetsovaku, kdyz jsem ji dal susit za dvere po te co mi do ni natekla samoustalovaci vyvojka, a s casem jsem na tom tak na hov.... ze nemam cas si ani koupit nekde novou, doufam ze si ten zmrd alespon oliznul ruky po te co tu desku slohnul a poradne se z toho fenidonu posral
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MURHAAYA: kdybych byla v čechách, tak bych se asi osmělila, i když bych se mezi vás trochu bála:) příště no..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak já se objevím, asi i s Geishou.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    tak prazaci asi vymekli, takze nejspis budu osamely cestovatel :)
    KYTI
    KYTI --- ---
    AZAZEL1MZ: od peti na muzejce? treba si nas nebudou pamatovat, jak jsme jim tam loni zrusili ten kulecnik;) nebo navrhnete lokaci:)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    KYTI: uz se tusi v kolik a kde?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    reklamaaa [ Surrealismus a fotografie / vystavagallery show / 2.3.2012 / CR - Pardubicky kraj - Ústí nad Orlicí ] (teda ne vzecko analog, ale něco jo, třeba mých pár cvaků)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MURHAAYA: no ja jedine v pripade, ze by mi ta krabice spadla na nohu :-D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Takze oba budeme brecet? :)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MURHAAYA: vem, alespon se na tu krabici podivam z blizka ;-) vezmu ti ten 24mm Zuiko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam