• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIIMA: to mohla .)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    z Brna to sice není, ale něco bych sem už mohla dát, ne? :)
    KYTI
    KYTI --- ---

:)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: taky koukam, ze jste tam meli zivo pote co jsem odesel ... no s chvalou bych ve svem pripade brzdil :-) dal jsem si dve jidla a zadna slava :-) ale treba mely spatny den
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ..a teda koukám, že jsem odešla právě včas ;-)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    bylo fajn, dík!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KARYSLAV: Velmi pravděpodobně zjistím, znám se s číšnicema (ne těma, co tam včera byly). Dám report.

Jinak moc fajn hospa. Škoda mýho alkoholovýho útlumu z předešlýho dne po první polovinu doby seance.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MACHALIK: No kdybys o tom treba neco zjistil (jestli jsem pochopil tak tam chodis casteji) tak by me docela zajimalo proc vlastne prijeli a co se delo, jestli to byla "prevence" nebo nekdo napraskal ze se tam porada nejaka extremisticka slezina, nebo si kuci stihli dat pullitrem po kebuli nebo jak.. Krve nikde videt nebylo, a krome toho typka v trenkach (a nejake to vyrvavani ktery je ale s urcitym mnozstvim alkoholu pravdepodobne u jakekoli skupiny osob) jsem nic nezahlidl.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KARYSLAV: Ten plešatej, pokud se nepletu, je jeden ze tří majitelů.
    TWARR
    TWARR --- ---
    zcenzuruj to, az to zrecenzujem, at je recese! ;))
    KYTI
    KYTI --- ---
    jinak ja uz mam i naskenovane fotky ze vcerejska/dneska, ale jeste je musim zcenzurovat:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Omlouvám se za velikost, snad prominete :-) A taky sory že to není analog, ale jde o report..

Fotila KYTI

Na druhé fotce si prosím povšimněte policisty který je čtvrtý zprava (nemám nic proti němu, jen to vypadá takhle pohdomadě vtipně).

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    popiči :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    aj o zábavu bylo postaráno :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    bolo dobre ;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AZAZEL1MZ: na to om1 se tesim:) jinak tohle je ten odkaz co sem zminoval a massive dev chart http://www.digitaltruth.com/
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    jinak jsem se nekterym zminil ze jsem zkousel vysokorychlostni kameru a nasnimat zpomalene jak se chova zaverka u LC-A
    tak se muzete pokochat
    Kanál uživatele azazel1mz - YouTube
    http://www.youtube.com/user/azazel1mz/videos

jak dofotim filmy v dalsich aparatech, tak pridam i jine fotaky
    v planu jsou
    Canon A1; Olympus OM1, Olympus PEN F, Hasselblad a pak se uvidi ;-)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    dik za peknou akci, o to vic me mrzi ze jsem to musel predcasne zabalit, ale vzhledem k tomu ze me mluveni zivi a vzhledem k tomu, ze mam s hlasivkami a prilehlym okolim znacne problemy uz tyden tak kdybych byl zodpovedny pacient tak jsem sobotu prolezel v posteli, odpocival, a zobal atibiotika, tak snad to dozenu pres nedeli

moc rad jsem vas zase vsechny videl pohromade ;-)
    KYTI
    KYTI --- ---
    ja taky tak nejak:P
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Benenska klika jeste vyzvedne Geishu na nadrazi a dorazi taky - tak o pul seste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam