• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ubíjí mě ta technická nekvalita, je to strašný. Analogová fotka se stala synonymem pro prasácký zpracování beze snahy.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Dlouho ticho tak sem neco dam:] ...
    TAPIO
    TAPIO --- ---
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    A co bude teda s tím Brnem? :P
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    ROBB: Tohle je pěkný. Čím to cvakáš?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: voni pražský kluci taky nejsou žádnej ideál, když už to takhle pěkně škatulkuješ ;-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    PETRPEDROS: ne, to je pach nudy a zapecnictvi. Nikdo nic nechce delat a podnikat a prazsky holky jsou des!
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MURHAAYA: Jo to josu ty kanály, ale myslím že v brně jsou taky jedině někam na dědinu...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MURHAAYA: Třeba za nějaké podpory těžkooděnců :-) se sklepem plným holohlavých šikovných chlapců :-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    neudelame zas nejakou slezinu v Brne? V Praze je nuda a smrdi to tu :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ještě z listopádu

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Need absolutely take course of at least preschool-grade English.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LUKAS87: ja se ti nejspis ozvu. mam serii fotek (vetsinou jedno policko na pasu) kterou bych potreboval naskenovat a moje minolta mi dela pruhy. ale nejdriv si to dam dokupy, aby to odsejpalo.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    RIMMSI: u škody čb negativy skenovat holt neuměj. kdyby ses někdy potýkal opět s potřebou skenovat čb negativ, tak se neboj napsat mi do pošty...
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    MURHAAYA: Jojo, já to před lety skenoval na starém stroji, tak mi to nahodilo takhle nazelenalou a nebyl zrovna čistý(matlance), tahle fotka je z rajčete kam jsem jí ještě neořezal, toho jsem si všiml až ted. Později jsem si nechal skenovat u škody, ale tam to zase nějak nazrnilo..

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    RIMMSI: docela fajn, nebo jako ma to nakroceno, ale co se da lehce dohonit je technicka kvalita. Poradne to oriznout at to nema bilej pruh, at to nema matlance vpravo a at je to cernobila fotka a ne cernozelena...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    _VYKUTALENA_: na punk :D
    KYTI
    KYTI --- ---
    _VYKUTALENA_: ilford pan, zrcadlovka s padesatkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam