• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ten "sad" je skvělej
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    dlouho jsem nic nedaval, tak muj nedavny vylet do brna
    Shooting in Brno
    http://murhaaya.com/sessions/091-brno/

SIIMA
    SIIMA --- ---

TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Afganistan, 60ta leta.

Remembering 1960s Afghanistan, the photographs of Bill Podlich
    http://blogs.denverpost.com/captured/2013/01/28/podlich-afghanistan-1960s-photos/5846/
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Já to nevidím, dojede mi kámoška, kterou jsem neviděl mnoho let, čili su out.
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    tak se u toho aspon vyfotte :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Do kdy budete v te flexe?
    KYTI
    KYTI --- ---
    oK! Zamluvila jsem ten flexaret v sobotu na 7, takze murhy si muze hodit veci ke mne domu, a pak pojedeme spolu do mesta..
    Nemam preniovku, takze anketu neudelam, kazdoapdne mi nejak naznacte, kdo tam dojdete, at vim, na koho se muzu tesit :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Pac nema smysl doject do brna nejak brzo, protoze se stejne sejdete az vecer vsici, tak pojedu nejak po pobede, ze bych tak na 16/17 byl v brne. Pojedu klasika vlakem. Prida se nejakej dalsi prazskej zapecnik? :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Já asi taky nehrozím drív jak večer, protože fotim svatbu :-D
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH: ja dojdu urcite az vecer, taky budu pracovat..
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    KYTI: Jo Flexa má super pivko a fajn prostředí. Škoda že to zase vyšlo na víkend, kdy dělám :/ Tak pokud by jste tam byli i večer tak na vás mrknu.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja sem rozhodne pro, pocitam s tim, vylet kdyz bude nejak prijatelne tak klido, ale nerad bych, aby mi zas namoknul nejakej objektiv :/
    KYTI
    KYTI --- ---
    Takze se domluvime teda na ten dalsi vikend, resp. sobotu? Ja bych byla i treba pro nejaky mensi vylet v nedeli... Aut mame vsichni jak nakreslenych, tak bychom mohli neco naplanovat, pro ty, kdo budou chtit nebo prezijou sobotni vecer.
    A v sobotu bych zkusila rezervovat v centru takovou mensi hospodu Flexaret, maji tam dobry pivo prej..
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Jo mrkl bych na vás _)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To na celou věc vrhá ještě zajímavější světlo.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Ten víkend mám cosi jako svatbu, ale mohl bych to využít jako výmluvu že tam nebudu celej den, nechám tam jen moji nejdražší a pudu za váma .)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Když budu v Brně, rád dojdu.
    TWARR
    TWARR --- ---
    Ti řeknu někdy příští tejden.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    tak na fb jsou lidi vice mene pro 26/27.10. z prahy bych vyrazel kolem poledniho, kdo se prida? pojedu vlakem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam