• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    ROZCUCHANA
    ROZCUCHANA --- ---
    ADAMIRA: první postne fotografie, druhý se zeptá, zda tam ten bordel a nedokonalosti nechává úmyslně, první odpoví, že ano... nenavštěvuj ten mimibazar tak často nebo ti praskne cévka :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TEDNEBONIKDY: No tak si to po sobě ještě jednou přečti :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TEDNEBONIKDY: Ano, jsi v auditku kde to funguje tak, že lidi postujou co vyfotí a jiní to komentujou. Deal with it. (máš to i v záhlaví)

Nebudu komentovat ty vymůluvy ala mimibazar "chci svoje dítě naočkovat petrolejem - nechci žádnou kritiku, mě se to tak líbí, jenom mi to odsouhlaste" ale tu neschopnost si přečíst i to blbý záhlaví - je to nutný?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    TEDNEBONIKDY: a ten bordel na filmu ti taky nevadi? :) Ja treba si davam fakt zalezet, abych mel vsecky fotky bez nejakejch bilejch okraju (jako treba ta posledni tvoje) a abych odretusoval smitka prachu, vlasy, skrabance (treba co mi jako skrabanec naskenuje skener neni patrny na zvetsenine). Narovnavam horizont taky... ty fotky neskutecne prokouknou diky tomu.

U te ctvrte, prvni na co se moje oko zameri je to smitko vpravo od jeji hlavy. Ty leskle knofliky bych treba ja osobne taky trochu ztlumil, protoze je to neco, co bych udelal i pod zvetsovakem, kolem je dost tmava jednolita plocha, tak by to mohlo v komore vyjit (to jako protiargument proti pripadnymu analogovymu purismu :))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    se mi dostal do ruky shift objektiv (zuiko 35/2.8) a zaclo me to dost bavit. Ze se mi ty panelaky furt tak nesbihaj, tak by me zajimalo, co si o tom myslej ostatni.

trochu vic je toho tady http://www.murhaaya.com/odd/ja/nyx/analog/shifts/ plus par co nejsou ze shiftu ale z klasicky 28mm.
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Nikon FA, kodak portra 800
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Vynášení Morany
    Nikon FA, prošlý Kodak 200

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Loňské kedlubny
    Nikon FA, prošlý Kodak 200
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Nějaké demoškové cvaky

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Nikon FA, prošlý Kodak BW400

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Nikon FA, prošlá Fuji Superia 400

slon v hroznýši
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---

vánoční jatka
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---

měsíc
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---

efekty
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Nikon FA, prošlý Kodak BW400

Vánoční bříza aka smuteční vrba, Most
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    SAJKEDELIK: chlape, mám dojem, že děláš něco špatně... hrozně často nemáš film dost exponovanej a nebo to blbě vyvoláváš... některý fotky už začínaj být pěkný, ale udělal bych si být Tebou nějaké testy s expozicí.... a nebo to holt dojeď v PC :-) Jinak fotky hodnotit moc nechci, možná jen radě, že méně je někdy více ... tak dobré světlo
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    SAJKEDELIK: no jeste se budes muset naucit lip pracovat se svetlem
    SAJKEDELIK
    SAJKEDELIK --- ---
    fomapan action 400
    Praktica PLC3

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam