• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEESUPERMOTO/ENDURO/CROSS/QUAD/HILLCLIMB aka bordel v ulicích i mimo ně
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    EZEE: porad vybiras? :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    tady to taky nesmi chybet :))
    crazy people on motocross - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FBcT806oDuY
    MLS
    MLS --- ---
    Téměř připraveno na sezonu...

DREDIK
    DREDIK --- ---
    LUBANCZ: Tak kdyz mas silnici volil bych vic neco vic tereniho... ;)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    DREDIK: pred xx lety sem jezdil mcr v motocrossu a v posledni dobe na par ostrejch sm, takze vim, ale diky :)

Spis si jeste ujasnuju jestli vic po silnici a rozbitejch cestach (komfort) nebo vylozene primo mimo cesty (zabava)...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LUBANCZ: Jestli novej v enduro tak mene je kolikrat vice
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    DREDIK: to asi ne, ale uz dlouho si chci k silnici poridit neco takovyho, takze bud klasika GS nebo naky lehci endurko jako drz/620 zceho jde udelat popripade i motard na motani se kolem komina a jiny picoviny :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LUBANCZ: Taky na exc500??
    COYOT
    COYOT --- ---
    Yamaha WR 250 F (Turnov) - MotoInzerce.cz
    http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamaha/769868-wr-250-f.html

mít love... neváhám ani minutu !!! na rok tohle WRo a pak EXC450F
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    DREDIK: diky, prave vim, jaka presne bude v pristim roce moje dovolena :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    COYOT: Jj milovniku pomerancu je nas tu vic, ja se nemuzu dockat svoji990tky adv na jare hele pro me uplne to skakani neni a pro moje potreby to uplne vyhovuje jezdil sem predtim nahace fichtli a tatovo 1200 varadero zkusil sem si parkrat 250tku yamahu na draze a v lese snil o Ducati ale jak sem zbystril a sednul na 990tku dakar adv tak sem zjistil co mi opravdu sedi akorat jedina vitka je ze to nema nakopavacku coz me celkem jako staromila sere ale tj jedinej nedostatek jeste miluju stary "cafe racers" ale to az budu papanek s vlastni garazi a hrat si s tim doma v dilne ted je cas na dobrodruzstvi
    COYOT
    COYOT --- ---
    DREDIK: imho KTM si bude pořád držet pozici nr1. v oblasti OFFROAD.. tedy já v to tak nějak tajně doufám :D a jinou motorku ani nechci :D..
    svezl jsem se na EX450F.. SX450F a rozhodl jsem se pro EXC 250F..... ta 450 V SXu je hrozná vražda jezdí ji brácha.... nemá start kicker oproti EXC a to pro enduro ježdění je fakt nedostatek...

ale třeba kamarád má Husáka asi už 3tího.. a je spokojen.. pravda, Husqarna má tech supermoto modelů asi nejvíc tak když jsou s husákem ted pod jednou střechou.. myslím že supermoto bude doména husqaren
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    DREDIK: Ktm koupilo Husa nebo naopak?
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    EZEE: akorat nechapu proc chce novou pruzinu do predni vidlice to s Tim skace salta nebo nevi co roupama...jinak husabergy sou hned po ktmku pro me vlastne ted je to jedna firma zejo tak je to porad jedno a to Sami, sem zvedavej kam se to bude ubirat jestli ktm bude vic supermoto a husaberg dirt ????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam