MIXARS DUO Je ideální mix pro Scratch DJs a Serato DJs. Zajišťuje plnou podporu SW Serato DJ a Serato NoiseMap bez nutnosti další licence. Dále podporuje Serato DVS. Tento profesionální dvoukanálový battle mixer zároveň funguje jako 4-kanálové audio USB rozhraní. Dva stereo kanály na vstupu umožňují připojení linkových signálů, gramofonů a také Serato signálů. Hlavní výstup je symetrický (2 x XLR), dále ¼“ jack (Booth) či nesymetrický (2 x RCA cinch), nechybí další alternativní RCA výstup a sluchátkový výstup ve dvojím provedení. Vlastnosti • Plná podpora Serato DJ, Serato NoiseMap a Serato DVS • 2 vstupní stereo kanály LINE / PHONO / SERATO • Analogové filtry a 3-pásmové korekce • Nastavení křivky a crossfade cut • Ovládací prvky pro Serato DJ • 8 RGB podsvětlených padů • Cue points / SP-6 samper ovládání • Audio rozhraní USB 4 in / 4 out • Hlavní stereo výstup XLR / 1/4“ jack / RCA cinch • Alternativní stereo výstup a výstup pro nahrávání RCA cinch • Sluchátkový výstup
Už pro ně nemám využití, původní bedny jsou pryč. 2 ks. Délka cca 3,5 m.
Prodám 1ní generaci monitorů JBL LSR 308 (cena za obě bedny). Nikdy neopustily místnost a nikdy jsem je netůroval, hrajou i po těch 8mi letech moc pěkně, akorat je v nich prach :/ Vzhledem k váze a velikosti pouze osobko, klidně s poslechem.
Patrně nepoužitý mikrofon na fotoaparát nebo k mobilnímu telefonu Comica Audio CVM-VM10II, kompletní balení.
Prodám plně funkční 2U DSP processor Rane RPM88 s komplet příslušenstvím a v orginální krabici.
zesilovač, repro, tuba, kabely,
2 analogové samohrajky a zesilovač (?) v pěkném stavu. Netuším funkčnost, myslel jsem, že to rozchodím, ale nemám k tomu kabeláž, nechtěla se mi shánět/bastlit. Za odvoz + jablka nebo jahody, Praha 8 Kobylisy.
nabizim tyto sikovne midi klavesky
3 kanálový mix, 1 kanál zlobý, ale cross fader je funkční
Uzivany parkrat ve zkusebne, od te doby mi lezi doma ve skrini :)
Ahoj, shanim nejaky kontroler pro dceru na hrani. Docela ji to chytlo :) tak jestli mate nekdo nejaky Hercules ci neco zakladniho co nepouzivate, rad odkoupim :)
KOSS UR 29
KORG AKAI
Nabizim analogovy bassovy syntezator, repliku zname Roland TB-303. Je scela novy. Temer nepouzity. Duvod prodeje. Nepotrebuji dalsi sekvencni modul.
Sháním gramofon
30x PremiumCord Kabel 1x CINCH male - 2x CINCH female K prodeji pouze vše naráz.
prodám Moog DFAM - používaný, ale v dobrém stavu.