• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ZPC
    ZPC --- ---
    BOBO78Z: ták děti, napíšeme si takovou desetiminutovku ... rozdejte si papíry, podepište se a opište si první příklad z tabule a vypočítejte ho. Nezapomeňte na odpověď. Až ho budete mít, opište si druhý příklad a tak dál a tak dál... BOBO78Z co chceš? proč se hlášís? - Já už to mám hotové. - Vždyť říkám, po prvním příkladu pokračujte dalším a pak dalším až na konec. - Ale já je už mám hotové všechny ... - Aha tak mi to přines a běž otevřít návštěvě...
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Dneska se mi stala taková veselá příhoda, zapnu hru, raduju se, že jsem na topu a do dveří vchází návštěva, nu hold to rychle ukončím, řekl jsem si. Trvalo to čtyři minuty, kdo chce ať se podívá :-)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: tady je trochu (neúplně) popsané, jak to bude s osobními misemi v dalším patchi
    Blíží se přepracování osobních misí - Novinky - Excalibur.cz
    https://www.excalibur.cz/world-of-tanks/novinky/blizi-se-prepracovani-osobnich-misi/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: tu mám splněnou s vyznamenáním :) arties jsem prošel snad nejrychleji. chybí mi jenom poslední TD, jsem hovno damage dealer a mám jenom pár sedmičkových TDs. a bez vyznamenání mám jenom lajtka
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: aktuálně ti "s vyznamenáním" umožní vynechat jednu classu, což jsou pro většinu lidí artyny.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    EMPERROR: od 9.20.1 to nějak tak možná bude. Za každou dokončenou misi "15" s vyznamenáním, dostaneš "rozkaz". Rozkazem se dá dokončit jakákoliv mise, kromě "15" - na ty je potřeba použít 4 rozkazy. Rozkazy by ale měly být přenositelné na vyšší tanky, tedy aspoň to bylo v nějakém videu k 9.20.1 od WG, ale v českém popisu na webu to chybí, takže těžko říct.
    Taky bude od tohodle patche potřeba plnit mise s tanky stejné úrovně, jako je odměna (tj. t5 na stuga, tIX na T55, atd.).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw, kam jste dali posádky? furt nějak nevim, do jakého tanku ty ženštiny švihnu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takže se zbytečně nemusím srát s final misí pro secondary, ok
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jeden dotaz k osobním misím:
    když splním všechny finální mise i se secondary options, tak získám vždy pět žetonů, tj dohromady jich budu mít 25. na tank stačí dvacet. dá se těch pět zbylých použít pro získání dalšího tanku? tj. za mise na stug IV budu mít těch 25 žetonů. vezmu stuga a pět mi jich zbyde - budu je moct uplatnit při získání T28Concept?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    PRAASHEK: treba se to ještě změní...?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (a dostane i buff motoru na 650)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FV4202 dostane jenom buff turretu, hull zůstane beze změn

první plány:

realita :)
    REPA
    REPA --- ---
    jinak dneska v jedne hre jsem dal 2x ammorack. fajn pocit, kdyz jsme jeste vyhrali:)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    REPA: mam pocit, ze to bylo spis I+L+M (zmacknuto najednou) - ale to uz jsem hnidopich :D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    World of Tanks - Development: Vehicle Rebalance in Update 9.20.1
    https://www.youtube.com/watch?v=-6peaECE7bE
    REPA
    REPA --- ---
    FRK_R23: LIM!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JOHN_LENON: Chapu, jen jsem si vzpomnel na posledni motivaci pouzit nejakej cheat :)

IDDQD a IDKFA!
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    FRK_R23: hele to není asi úplně to samý. zvlášť kvůli tomuhle důvodu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JOHN_LENON: Tezko rict, ja jsem cheatoval naposledy ve Fallout 3, kdyz me to prestalo bavit a jen jsem si chtel projit ten svet :) Od ty doby jsem zadnej cheat nepouzil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam